Search
Close this search box.

De eerste Sony A7s III low-light beelden en reviews staan online

Geüpdate op 29/07/2020 door Yoreh

Als filmmaker ben je wellicht heel enthousiast over de nieuwe Sony A7s III vanwege de geweldige laag-licht mogelijkheden, 4K 120fps of 12-bit RAW. Een van de betere reviewers is cinematograaf Phillip Bloom. Hij nam de Sony A7s III mee de nacht in en test de camera.

Philip Bloom staat bekend om zijn cinematische camera reviews en heeft voor de vorige A7s modellen soortgelijke laag-licht tests gedaan.

Bloom heeft zelfs de RAW output kunnen testen met de Atomos Ninja V recorder.

Sony voorbeeld video’s.

Eerlijk is eerlijk, de beelden gemaakt door Sony zien er geweldig uit, maar persoonlijk zie ik liever beelden die zijn gemaakt door professionals die niet in de perfect licht set-up te werk zijn gegaan.

Cinema5D review en mini-docu

Cinema5D heeft de camera ook al een tijdje in handen en hebben een uitgebreide review, met mini-docu, online gezet.

Review van Fstoppers

Fstoppers reviewd de camera op basis van de technische gegevens.

Walk-Trough van de A7s III

 

Wat vinden jullie de nieuwe Sony A7s III? Is 4K 120fps genoeg, of heb je liever de 8K van de EOS R5 of de 12K van de Ursa Mini Pro?

Vind de beste deals voor de Sony A7s III van vandaag

Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sony Alpha A7S III systeemcamera Body (ILCE7SM3B.CEC)
Laatste updates:
  • €4.199,00 - 04/10/2023
  • €3.899,00 - 02/10/2023
  • €4.199,00 - 06/09/2023
  • €3.899,00 - 04/09/2023
Sinds: 04/09/2023
  • Hoogste prijs: €4.199,00 - 06/09/2023
  • Laagste prijs: €3.899,00 - 04/09/2023

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Beste-drones-van-dit-moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

      Laat een reactie achter

      Camera Deals
      Logo
      Vergelijk items
      • Totaal (0)
      Vergelijken
      0