De DJI Mavic 3 stijgt op vanaf de top van Mount Everest: 8.848.86m!

Geüpdate op 23/08/2022 door Yoreh

De DJI Mavic 3 is opgestegen vanaf de top van Mount Everest, de hoogste piek ter wereld, en doet daarmee iets wat zelfs helikopters niet kunnen. 

De piek van de Mount Everest in Nepal is 8848,86m hoog en kan niet worden bereikt met een normale helikopter. Het is één keer gelukt om met een speciale Eurocopter AS360 B3 Squirrel de top te bereiken. Dit werd in 2005 gedaan door de Fransman Didier DelSalle.

DJI-Mavic-3-stijgt-op-van-top-mount-everest-cameradeals-2

Beeld uit de DJI video. De DJI Mavic 3 stijgt op vanaf de top van de Mount Everest.

Minder luchtdruk

Op de piek van de Everest is de druk een derde van wat het is op zeeniveau en dat maakt het opstijgen van de DJI Mavic 3 een stuk bijzonderder. Naast het opstijgen was het zelfs mogelijk om prachtige beelden van de piek te maken, met timelapses en panoramische vergezichten.

dji-mavic-3-drone-cameradeals

DJI Mavic 3

De DJI Mavic 3

Als je houdt van hiken en bergbeklimmen, dan weet je dat elke gram telt. Hoe hoger je komt, des te dunner de lucht en des te zwaarder elke gram gaat wegen. Het is daarom al bijzonder dat de mensen van DJI en 8K RAW, een Chinese fotografie organisatie, het is gelukt om de drone omhoog te krijgen. De DJI Mavic 3 weegt 900 gram. Dat is niet veel, maar wel op hoogtes als bij de Everest. De drone heeft een Hasselblad Micro Four Thirds camera die 5.1K Apple ProRes video en 20MP foto’s van kan leggen.

Piek bereikt op 27 mei 2022

Hoewel de top van de berg al op 27 mei 2022 werd bereikt, is de video ‘Flying over Everest’ nu pas uitgekomen. Het is prachtig om te zien wat voor schoonheid onze planeet heeft, maar ook om te zien wat technologie vandaag de dag kan. Het motiveert ons in ieder geval om onze DJI Air 2s uit de kast te halen en een stuk te gaan klimmen.

Bekijk ook: de beste drones van dit moment

Prijzen van vandaag voor de DJI Mavic 3

Wat is CameraDeals?

Wij van Camera Deals vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera smartphones, camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!Camera-Deals-Logo-2022-150px-klein

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.nl

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt en het is normaal als je de betekenis niet weet. In ons woordenboek leggen we de voorkomendste camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf je bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Wat vind jij er van?

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0