DJI Mini 3 beginners drone gelekt

Geüpdate op 02/12/2022 door Yoreh

Foto’s van de DJI Mini 3 zijn gelekt en het lijkt erop dat we de DJI Mini 2 opvolger al snel kunnen verwachten. Aan de hand van de foto’s kunnen we al een aantal specificaties opmaken. 

De DJI Mini 3 zou een simpelere versie zijn dan de DJI Mini 3 Pro, die omhoog filmen kan. De Mini 3 is gericht op beginnende vliegers en zal de al twee jaar oude Mini 2 vervangen. Het is @DealsDrone die de gelekte foto’s in handen heeft gekregen en is altijd goed te vertrouwen als het om gelekte drone foto’s en gegevens gaan.

DJI-Mini-3-gelekte-fotos-cameradeals

DJI Mini 3

Gelekte foto’s

Als de foto’s kloppen lijkt het dat de Mini 3 dezelfde basis heeft als de Mini 3 Pro, wat een premium en compacte drone is die uitkwam in mei dit jaar. Een groot fysiek verschil zijn de twee sensoren die boven de gimbal van de drone zitten. Deze hebben andere vormen en kunnen duiden op het ontbreken van obstakelsensoren. Dit maakt de kans op ongelukken groter, maar maakt de drone wel een stuk goedkoper. De openingen kunnen worden gebruikt voor het afkoelen van de drone, waar dat bij de DJI Mini 3 Pro aan de achterkant gebeurd.

DJI-mavic-mini-2-drone-cameradeals.be

DJI Mini 2

Nagenoeg zelfde ontwerp

Los van de andere sensoren/ventilatie-ingangen boven de camera, lijkt het ontwerp van de Mini 3 hetzelfde als dat van de DJI Mini 3 Pro. We kunnen een drone verwachten die minder dan 250 gram zal wegen. Dit zorgt ervoor dat de drone als consumenten speelgoed wordt bestempeld en daardoor hoef je geen vliegbewijs te halen. Daarbij zijn de regels minder strikt voor drones die minder dan 250 gram wegen.

DJI-Mini-3-pro-vs-mini-2-vs-air-2s-vs-mavic-air-2-gimbal

DJI Mini 3 Pro

Instap drone voor instap prijs

De DJI Mini-serie is altijd goed betaalbaar en daarmee bedoeld voor beginnende vliegers. Maar ook vliegers die professionele functies niet nodig hebben, kunnen dit model goed gebruiken. Om ervoor te zorgen dat de drone betaalbaar blijft, wordt er meestal ingeleverd op een aantal eigenschappen.

De DJI Mini 3 Pro heeft 150Mbps video, obstakel sensoren en D-Cinelike kleurprofielen. Deze functies zal de DJI Mini 3 hoogstwaarschijnlijk niet hebben. We zien verder dezelfde cameramodule als op de Mini 3 Pro en dat kan een 1/1.3-inch sensor betekenen met f/1.7 diafragma.

DJI-Mini-3-gelekte-fotos-cameradeals

DJI Mini 3

Wat gaat de DJI Mini 3 Kosten?

Op dit moment kost de DJI Mini 3 Pro zonder controller €739, €829 met de standaard RC-N1 controller en €999 met de DJI Smart controller. Dit zijn nog altijd stevige prijzen en mocht dat te duur voor je zijn, dan kun je altijd kijken naar de goedkoopste DJI Drone; de DJI Mini SE.

Het lijkt erop dat de prijs van de DJI Mini 3 duurder wordt dan de originele prijs van de DJI Mini 2. Dit heeft alles te maken met hoe de wereld ervoor staat en dat bijna alle prijzen omhoog zijn gegaan. Op dit moment kun je de DJI Mini 2 aanschaffen voor €499.

Het is nog altijd opvallend dat juist de beginner drones geen obstakelsensoren hebben, maar deze zijn waardevol en waarschijnlijk ziet DJI Geen manier om op een ander punt kosten te besparen.

Camera Deals van vandaag voor de DJI Mini 2

Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor DJI Mini 2 drone
Laatste updates:
  • €439,00 - 04/02/2023
  • €449,00 - 13/10/2022
  • €455,00 - 23/09/2022
Sinds: 23/09/2022
  • Hoogste prijs: €455,00 - 23/09/2022
  • Laagste prijs: €439,00 - 04/02/2023
Laatste Amazon prijsupdate was: 01/01/2023 06:12
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Lees ook:

Wat is CameraDeals?

Wij van Camera Deals vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera smartphones, camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!Camera-Deals-Logo-2022-150px-klein

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.nl

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt en het is normaal als je de betekenis niet weet. In ons woordenboek leggen we de voorkomendste camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf je bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Tags:

Yoreh

Yoreh

Het is 2009 wanneer ik, Yoreh, mijn bedrijf Y-Register Video & Music Productions opzet, waarmee ik vandaag de dag nog actief ben. De laatste 10 jaar ben ik bezig in de wereld van cinematografie, fotografie en muziekproductie. Tijdens deze jaren heb ik Communicatie & Multimedia Design op de Hogeschool Rotterdam en Muziek Productie op CODARTS Rotterdam gestuurderd. Door de jaren heen reis ik de wereld rond en heb ik vele, (commerciële) video's en foto's gemaakt, camera’s versleten, gehuurd, gekocht, geprobeerd en stuk gemaakt. Cameradeals is door mij opgezet om alles omvattende camera-informatie te verschaffen. Meer info vind je op de Over CameraDeals pagina.

Wat vind jij er van?

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart