Search
Close this search box.

Zes nieuwe Autel EVO II V3 drones aangekondigd

Geüpdate op 07/09/2022 door Yoreh

Autel Robotics zorgt dat het bijblijft en onthult daarom een nieuw Live Deck, twee smart controllers en zes nieuwe derde generatie EVO II drones. 

Het is op de IFA Technologie show in Berlijn waar Autel Robotics de gelegenheid neemt om hun nieuwe technologie aan te kondigen. Het Live Deck 2 is een accessoire voor video live-streaming, terwijl de nieuwe controllers goed samengaan met de nieuwe EVO II V3 drones.

Autel-evo-II-drones-cameradeals

De Autel EVO II V3

De Autel EVO II-serie zijn meer professionele drones die je kunt vergelijken met de DJI Mavic 2 of Mavic 3 Pro. De EVO II-drones, zoals de EVO II 6k Pro en EVO II 8K zijn al een paar keer geupdated en hebben nieuwe camera’s ontvangen. Zo zijn RTK-positioning (map detail) en Thermische beelden toegevoegd aan het kunnen van de camera’s.

De V3-versies beloven betere resolutie, low-light prestaties, thermische prestaties en betere extra accessoires. Tot nu toe heeft Autel nog niet aangegeven wat de nieuwe resoluties zijn, maar deze gaan tot 6K.

Betere hitte verdeling

De derde versie van de EVO II drone zou volgens Autel ook betere hitte verdeling hebben. Dit zorgt ervoor dat de drone minder snel oververhit en daarmee kan de drone langer vliegen. Ook wordt de positiebepaling verbetert door meer satellieten te gebruiken.

autel-robotics-EVO-II-8k-drone-cameradeals.be

Zes nieuwe versies

Op dit moment zijn er al behoorlijk wat EVO II-modellen op de markt, waardoor elke update leidt tot zes nieuwe EVO II V3 modellen:

 • EVO II Pro V3
 • EVO II Pro RTK V3
 • EVO II Dual 640T RTK V3
 • EVO II Dual 640T V3
 • EVO Pro Enterprise V3
 • EVO II Dual 640T Enterprise V3
Autel-EvoII-8k-drone-cameradeals.be

EVO II 8K

Nog niet alle specificaties EVO II V3 onthuld

Nog niet alle specificaties van de nieuwe versies zijn bekend. Maar de huidige EVO II drone weegt 1191 gram en kan tot 40 minuten in de lucht blijven. Filmen is mogelijk met een resolutie van 6K 30fps. De Enterprise edities kunnen accessoires verwisselen. Denk hierbij aan een zoeklicht en luidspreker. De Dual 640T maakt gebruik van de thermische camera. Het uiterlijk van de drones zal waarschijnlijk niet veel veranderen.

Autel Robotics EVO II PRO 6K Drone

De nieuwe controllers zullen er waarschijnlijk voor zorgen dat de drones nog verder kunnen vliegen en een betere connectie en bestandsoverdracht met de drone hebben. De Live Deck 2 zal ook betere verbindingen brengen dankzij een nieuw radio systeem. Het huidige Live Deck werkt op accu’s en heeft tot 3 live-outputs. HDMI, ethernet en USB 1080p 60fps ingangen zijn daarbij al aanwezig.

Deals van vandaag voor de Autel EVO II 6K Pro

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0