Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bizarre Nederlandse FPV droneshots tijdens Redbulls Valparaiso Cerro Abajo 2022

Geüpdate op 30/06/2022 door Yoreh

Elk jaar organiseert Red Bull de Valparaiso Cerro Abajo en in de 2022 editie zijn het Nederlanders die bizarre FPV-dronebeelden verzorgden. 

De Cerro Abajo van Redbull wordt gehouden in Valparaiso, Chili en ook dit jaar deden er een hoop mountainbike legendes mee aan de race. Een van hen is Thomas Slavic, die zo’n beetje elke straatrace heeft gewonnen die er te winnen is.

De rit is 1.6 kilometer lang en eindigt op het Plaza Aníbal Pinto. De weg naar beneden bestaat uit extreem smalle trappen en straten. Maar er wordt ook recht door huizen en containers gereden. Zowel voor de fietsers als drone piloten een lastige opgave.

Bekijk-hoe-the-dutch-drone-gods-met-fpv-drone-thomas-slavic-filmen-cameradeals

De Dutch Drone Gods vliegers bestaan uit drie FPV vliegers: Shaggy FPV, Jedeye FPV en Thomas FPV. Shaggy en Thomas legde de reis naar Chili af om Thomas Slavic’s rit (die uiteindelijk tweede werd) vast te leggen in één vlucht.

Oefenen

Bekijk-hoe-the-dutch-drone-gods-met-fpv-drone-thomas-slavic-filmen-cameradeals

Uiteraard moet er geoefend worden en kan de vlucht niet worden afgelegd zonder het parcours te verkennen. Omdat de weg naar beneden 1.6km recht door de stad gaat, wordt het signaal door vele huizen en dikke muren geblokkeerd.

Bekijk-hoe-the-dutch-drone-gods-met-fpv-drone-thomas-slavic-filmen-cameradeals

Daarom zijn er extra antennes geplaatst die het signaal moeten versterken. Een DJI Mavic drone vliegt boven het parcours met een signaal versterker, zodat de drone een van de signalen kan oppikken.

Bekijk-hoe-the-dutch-drone-gods-met-fpv-drone-thomas-slavic-filmen-cameradeals

In de video is te zien hoe de FPV drone het signaal verliest wanneer het door een van de huizen vliegt. Gelukkig gebeurde dit tijdens de testronde. Tijdens de echte vlucht lijkt alles helemaal goed te gaan en dat levert bijzonder vette beelden op! Bekijk het hieronder.

De final vlucht is te zien vanaf minuut 08:11.

Bekijk-hoe-the-dutch-drone-gods-met-fpv-drone-thomas-slavic-filmen-cameradeals

Waar de Dutch Drone Gods mee vliegen

Voor meer gemaakte beelden door de Dutch Drone Gods kun je een kijkje nemen op hun Youtube Kanaal.

Wat is CameraDeals?

Wij van Camera Deals vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera smartphones, camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!Camera-Deals-Logo-2022-150px-klein

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.nl

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt en het is normaal als je de betekenis niet weet. In ons woordenboek leggen we de voorkomendste camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf je bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0