Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De Funleader 18mm f/8 gadget is een bodydop en prime lens

Geüpdate op 02/10/2020 door Yoreh

Soms kom je interessante en rare camera gadgets tegen die het vermelden waard zijn en dat is ook het geval met de Funleader 18mm lensdop en lens in één. 

Deze lensdop is gemaakt voor full frame spiegelreflex- en systeemcamera’s en dient als lensdop. Daarnaast kan je hem gebruiken als 18mm f/8 lens. Volgens de makers krijg je scherpe beelden, met veel contrasten en natuurlijke kleuren en zonder vervormingen.

funleader-18mm-f8-lens-en-lensdop-in-een-

Bouw

Het kleine dopje en lensje heeft een dikte van maar 15mm en weegt net 80 gram. Dat maakt deze lenskap, maar ietsjes dikker dan een normale kap. Omdat er geen elektronische elementen aanwezig zijn heeft Funleader deze lens-dop zo klein weten te houden.

De lens is opgebouwd uit 6 elementen en verdeeld in 4 groepen, waarmee je een beeldhoek van 100 graden hebt. Aan de voorzijde is er een multi-coating verwerkt.

funleader-18mm-f8-lens-en-lensdop-in-een-

De minimale focusafstand is 80 centimeter en gaat tot oneindig. Dit houdt is dat je vrijwel elk onderwerp goed op de foto kan krijgen wanneer je een snellere sluitertijd gebruikt.

funleader-18mm-f8-lens-en-lensdop-in-een-

Beschikbaarheid

Goed om te weten is dat dit geen kickstarter project meer is, maar een product dat al te koop is en een leuk cadeau kan zijn tijdens de feestdagen. Het project haalde $35.000 op in 2019 en beschikbaar voor het grote publiek. De lens is beschikbaar voor Sony E, Canon RF, Fujifilm X, Nikon Z en Leica L vattingen en kost € 128 ($ 149,98) inclusief verzendkosten.

Voorbeeldfoto’s

funleader-18mm-f8-lens-en-lensdop-in-een- funleader-18mm-f8-lens-en-lensdop-in-een-

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0