Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deze vogelvoeder figuurtjes van takjes zijn geniaal

Geüpdate op 12/01/2022 door Yoreh

David Bird is een oud speelgoed en Lego ontwerper en maakt vogelvoeders van takjes en eikels. De schattige figuurtjes trekken allerlei vogels en knaagdieren aan en leveren prachtige foto’s op. 

Het vastleggen van (snelle) vogels kan al een grote uitdaging zijn en om dan ook nog is een echt mooie foto te maken is al helemaal moeilijk.

Becorns-door-david-bird-schattige-vogel-voeder-cameradeals

David Bird (leuke naam) heeft als ex-speelgoedontwerper iets geniaals bedacht: vogelvoeders gemaakt van takken en eikeltjes. Het levert geweldige foto’s op met allerlei vogels en eekhoorns. De voeders noemt hij ‘Becorns’ en ze lijken op de inwoners van het bos.

Becorns-door-david-bird-schattige-vogel-voeder-cameradeals

David plaatst de figuurtjes op strategische plekken in zijn tuin om een prachtige omgeving te simuleren. Door de goede plaatsing lijkt het alsof de figuren interactie met de dieren hebben en dat maakt de foto’s zo geweldig.

 

Het begon bij LEGO

Het idee voor de schattige figuurtjes kwam toen David bij LEGO werkte en figuren ontwierp voor de Bionicle-lijn. “Ik werd verliefd op het proces van figuren uitvinden met behulp van bio-mechanische onderdelen”, verteld David op zijn website. “Toen ik wegging bij LEGO miste ik het enorm om te bouwen en had geen beschikking over oneindig veel onderdelen…totdat ik naar een hoopje stokjes keek en besefte dat dat alle onderdelen waren die ik nodig had.”

Becorns-door-david-bird-schattige-vogel-voeder-cameradeals

David bestudeert waar de dieren graag heengaan en plaatst op die plekken zijn figuren en camera’s. Voorheen maakte hij gebruik van laser triggers en bewegingssensoren, maar die miste het moment. Nu zit hij in de tuin met een kopje thee en neemt de foto wanneer hij iets ziet bewegen.

Naast prachtige foto’s, maakt David ook video’s van zijn proces en zet deze op Youtube. De foto’s verkoopt hij vanaf $220 en zijn geprint op papier of metaal. Je kunt hem volgen via Instagram, Youtube of zijn website.

Becorns-door-david-bird-schattige-vogel-voeder-cameradeals

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

CameraDeals.be logo

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland of Duitsland te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over online camera’s kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0