Search
Close this search box.

Video: Kijk hoe je DOOM op een Digitale Kodak uit 1998 speelt

Geüpdate op 26/12/2021 door Yoreh

De Kodak DC260 was in 1998 een high-end digitale camera waar je omgerekend bijna €1000 (2200 Gulden) voor neerlegde, wat voor die tijd een behoorlijke smak geld voor een camera. Voor die prijs kreeg je dan wel een 66Mhz Power PC CPU, 8MB Ram en een 11khz geluidskaart. 

De camera was uniek voor zijn tijd omdat het de mogelijkheid had om extra applicaties over te zetten via USB. Zonder al te veel moeite is het mogelijk om het populaire spel DOOM op de camera te installeren. Maar laten we eerlijk zijn, DOOM werkt op ongeveer alles dan een CPU heeft.

De maker van deze video is gespecialiseerd in het installeren van spellen en applicaties op ongewone apparaten.

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de laagste cameraprijs in Nederlandse en Belgische webshops. We vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie en geven je het laatste nieuws op cameragebied. Op die manier willen wij helpen bij het vinden van de beste compactcamera, systeem camera, spiegelreflexcamera, bridgecamera, videocamera, action camera, drone, vlog camera of instant camera. Camera’s van bijvoorbeeld Canon, Nikon, Sony, Panasonic of Olympus voeg je toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera van dit moment vinden?

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

 

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

      Laat een reactie achter