Search
Close this search box.

Geen geld voor een Sony of Canon camera? Koop er een van hout!

Geüpdate op 06/12/2021 door Yoreh

Een Vietnamees bedrijf maakt gedetailleerde houten camera’s van onder andere de Sony A7, Nikon DF, Canon A1 en andere (video) camera modellen. Een leuk cadeau of gewoon voor jou zelf. 

De details zijn met veel aandacht gemaakt en dat maakt deze camera’s zo aantrekkelijk. Het bedrijf Wooden Model Design komt uit de Lâm Đồng provincie in Vietnam, maar verzend hun camera’s wereldwijd. Er is geen officiële website en bestellen gaat via hun Facebook pagina, maar kijkend naar de reacties en reviews lijkt het allemaal ‘echt’. Meer foto’s kan je ook op hun Instagram pagina vinden.

Houten-klassieke-retro-camera

De camera wordt voor je gemaakt en in elkaar gezet, maar je moet he, zelf verzien van een extra laag om hem weerbestendig te maken.

Video-camera-canon-3d

Prijzen voor de houten camera

Het laten maken van de camera kost zo’n €44 en dan moet deze nog worden verscheept. Wat ons betreft een zeer origineel cadeau voor de fotograaf of filmer.

 

Tags:

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0