Search
Close this search box.

DJI Action 2 prijzen dalen nu Action 3 geruchten rond gaan

Geüpdate op 23/08/2022 door Yoreh

Het gerucht gaat dat DJI in september met de DJI Action 3 komt, die lijkt op de DJI Osmo Action. De huidige Action 2 heeft een modulair ontwerp en prijzen van bepaalde combo’s zijn sterk gedaald. 

Het is @DealsDrone twitteraar die meld dat ergens midden september een nieuwe DJI Action 3 het licht kan zien. Dit lijkt logisch, omdat DJI traditioneel aankondigen doet in september. DJI gaat waarschijnlijk afstappen van hun huidige modulaire ontwerp en terug naar een traditioneel actioncamera ontwerp.

 

De DJI Action 2, die ook in onze top-lijst van beste actioncamera’s staats, heeft een modulair ontwerp en kan filmen in 4K 120fps. De blokjes kun je zelf aanpassen. Zo kun je kiezen voor een extra front-screen of juist een extra grote accu.

DJI-Acion-2-modulaire-actioncamera-cameradeals

Waarom DJI terug gaat naar het originele ontwerp is niet duidelijk. We vragen ons af of de accessoires van de Action 2 zullen passen op de Action 3. Voor Action 2 gebruikers die willen upgraden zal het een grote aderlating zijn wanneer ze nieuwe accessoires moeten kopen voor een Action 3 upgrade.

Wat de specificaties van de Action 3 zullen zijn is niet bekend, maar we verwachten uiteraard betere beeldkwaliteit en stabilisatie en een camera die licht is.

Prijzen van vandaag voor de DJI Action 2 Power Combo

Laatste Amazon prijsupdate was: 23/05/2024 16:49
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Prijzen van vandaag voor de DJI Action 2 Screen Combo

Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor DJI Action 2 Dual-Screen Combo - Actioncam
Laatste updates:
 • €290,00 - 24/04/2024
 • €293,99 - 22/04/2024
 • €292,99 - 20/04/2024
 • €287,99 - 18/04/2024
 • €291,99 - 16/04/2024
 • €295,99 - 12/04/2024
 • €294,99 - 06/04/2024
 • €265,99 - 04/04/2024
Sinds: 22/02/2024
 • Hoogste prijs: €295,99 - 12/04/2024
 • Laagste prijs: €265,99 - 04/04/2024
Laatste Amazon prijsupdate was: 23/05/2024 16:49
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Wat is CameraDeals?

Wij van Camera Deals vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera smartphones, camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!Camera-Deals-Logo-2022-150px-klein

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.nl

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt en het is normaal als je de betekenis niet weet. In ons woordenboek leggen we de voorkomendste camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf je bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter