Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sony A9 III systeem- en RX100 compactcamera lancering in 2021

Geüpdate op 11/02/2021 door Yoreh

Het grootste voordeel van technologie is ook het grootste nadeel; wanneer er een nieuw model is, staat de volgende al in de rij. De Sony A9 II heeft echter even moeten wachten op een opvolger, maar volgens Sony Alpha Rumors komt de A9 III full frame systeemcamera er volgend jaar dan echt aan. Hetzelfde geld voor een nieuwe RX100 compact camera.

We hebben eerder een bericht gedeeld over de komst van de Sony A9 III of A9s en een mogelijke onthulling zou kunnen plaatsvinden tijdens het technologie evenement CP+ 2021 in eind februari.

Volgens het betrouwbare Nokishita zijn er twee Sony camera’s die op dit moment worden gekeurd en wachten op een FCC-certificaat. Volgens geruchtenwebsite Sony Alpha Rumors worden eerst de waarschijnlijke A9 III/s en RX100 aangekondigd om later in het jaar nog een nieuwe camera te onthullen: de Sony A7 IV.

UpdateInmiddels is de Sony A1 aangekondigd en deze komt overeen met de onderstaande specificaties.

Wordt het een A9s of A9 III

Sony-Alpha-A9-II-systeemcamera-CameraDeals.be

Sony Alpha A9 II systeemcamera | CameraDeals.be

Het verschil tussen deze twee camera’s zou niet groot hoeven zijn, maar als we kijken naar de A7-serie zien we dat de ‘s’ versies zich op video richten en de ‘normale’ meer een all-round camera is. De Sony A9 en Sony A9 II richten zich altijd al op sportfotografie en er is geen reden om te denken dat het dit keer anders is.

Eigenschappen nieuwe Sony Pro camera:

 • Grotere Pro body
 • 50 megapixels
 • 9.33M dot Elektronische zoeker
 • Nieuw ontwikkelde sensor
 • 8K video zonder oververhitting en geen opname limiet
 • Dubbele kaartsleuven
 • Het nieuwe interface menu van de Sony A7s III
 • In-body beeldstabilisatie met Steady Shot Active mode
 • Een volledig nieuw model
 • Prijs: €4900

Nieuwe Sony RX100

Sony-CyberShot-DSC-RX100-VII-compactcamera-Cameradeals.be

Sony CyberShot DSC-RX100 VII compact camera – Cameradeals.be

Als Sony de huidige RX100-reeks doorzet komen we uit bij de RX100 VIII, wat een opvolger zou zijn van de huidige RX 100 VII. We weten echter nog vrij weinig over dit model, maar de RX 100 VII haalt al ons lijstje van beste compact camera’s van dit moment. Wat zou er dan nieuw kunnen zijn? Op dit moment heeft de RX100 VII de mogelijkheid om te filmen in 4K HDR, maakt 20 foto’s per seconde, 8x optische zoom, 20.1 megapixel, een elektrische zoeker, 24-200mm zoom, flip-up scherm en een 1 inch sensor.

Qua film heeft Sony de ZV-1 vlogcamera uitgebracht en we denken dat de nieuwe RX100 VIII een megapixel monster wordt voor fotografie. Hopelijk neemt het nieuwe model ook het nieuwe menu en interface over dat de Sony A7s III heeft. Het is niet zo dat het nieuwe menu zo geweldig is, maar meer omdat het oude menu slecht en onlogisch is. Uiteraard zou de toevoeging van een touchscreen heel fijn zijn.

Voorlopig is het gissen en uiteraard zijn wij erbij als er nieuwe informatie beschikbaar is.

De beste prijzen van vandaag voor de Sony RX 100 VII

Laatste Amazon prijsupdate was: 09/04/2024 15:02
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

De beste prijzen van vandaag voor de Sony A9 II

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en blogs met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0