Search
Close this search box.

Wat kunnen we van DJI verwachten in 2022

Geüpdate op 03/01/2022 door Yoreh

DJI heeft in 2021 mooie producten op de markt gebracht en dankzij een gelekt schema kunnen we dat ook weer verwachten in 2022. 

In 2021 hebben we onder andere de DJI FPV, Mavic Air 2s, Ronin 4D en Action 2 mogen verwelkomen en daar komen in 2022 een aantal producten bij.

DJI-Producten-2022

Het 2022 schema van DJI via @DealsDrone

DJI Mini 3

Een nieuwe DJI Mini 3 drone is voor de veel mensen het interessantst en we verwachten een hoop verbeteringen te zien in april 2022. Waar de eerste DJI Mavic Mini na net een jaar werd opgevolgd door de Mini 2, wachten we nu al meer dan een jaar op een opvolger. Niet heel gek, want DJI heeft haar focus op de Ronin 4D en Mavic 3 gericht. Die nieuwe technieken kunnen dus goed van pas komen voor de Mini 3.

dji-mavic-3-drone-cameradeals

De Mini 3 zou een design kunnen hebben dat lijkt op die van de Mavic 3

In het gelekte overzicht zien we ook een Mini FPV-drone staan, maar het lijkt ons logischer dat dit een FPV-functionaliteit is die wordt toegevoegd aan de Mini 3. Uiteraard is het mogelijk dat we een apart FPV model zien. De DJI Mini 3 zou overigens ook Mini 2 SE kunnen heten. Een drone met updates t.o.v. van de Mini 2.

DJI-Mini-3-blueprint

Via OsitaLV

We hebben ook wat specificaties (geruchten) weten te vinden en die vind je in ons artikel over de DJI Mini 3.

Lees ook: DJI Mavic Mini vs DJI Mini 2

DJI Inspire 3

Ga je een stap hoger dan de DJI Mavic pro-modellen, dan kom je uit bij de DJI Inspire. Hoewel de DJI Mavic 3 op dit moment beter presteert dan de DJI Inspire 2, moet de Inspire 3 daar verandering in gaan brengen. De geruchten over een opvolger van de Inspire 2 begonnen al in 2018, maar nu lijkt er ook een release datum te zijn.

dji_inspire_2_drone-

DJI Inspire 2

We hebben geen specificaties over de DJI Inspire 3 drone, maar we verwachten het volgende:

  • Langere vliegduur
  • Zwaarder te belasten
  • Betere camera
  • Betere sensor
  • Nieuwe cameraopties

In het schema lijkt de Inspire 3 pas in september aangekondigd te worden. We moeten dus nog even geduld hebben.

Bekijk ook: de beste drones met camera

RS3 of RSC 3

In het overzicht zien we ook de RS3 / RSC 3 gimbal staan en we zijn benieuwd wat deze aan verbeteringen met zich meebrengt. De RS 2 en RSC 2 hadden namelijk al een hoop verbeteringen t.o.v. de eerste versie.

DJI-RS-2-RSC

Wellicht zien we dat de tracking beter wordt en de grip en accu niet meer geïntegreerd zijn. In het schema is de gimbal ingepland in juli, nog even wachten dus.

DJI Pocket 3

De DJI Pocket-serie is opvallend handig en wordt steeds krachtiger. Met de DJI Pocket 2 film je al in 4K 60fps, terwijl deze kleine gimbal maar 117 gram weegt.

DJI-Osmo-Pocket-2-creator-combo-gimbal-

DJI Osmo Pocket 2

Wat kunnen we verwachten van de Pocket 3 die voor november 2022 gepland staat? Wie weet het opnemen in 5.2K 30fps of 4K 120fps?

Geruchten

Hoewel al deze producten geruchten zijn en niets is bevestigd, lijkt het ons vrij zeker dat de DJI Mini 3 zijn opwachting gaat maken. Ook de opvolger van de Inspire 2 komt op een logisch moment na het uitkomen van de Mavic 3. Voor de professioneelste vliegers en filmmakers mist er nu namelijk iets.

Uiteraard houden wij alles scherp in de gaten en we laten het weten zodra er meer bekend is.

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

CameraDeals.be logo

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland of Duitsland te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over online camera’s kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

      Laat een reactie achter