Binnenkort betaal je voor Facebook en Instagram

Geüpdate op 23/02/2023 door Yoreh

Meta, het moederbedrijf van Instagram en Facebook, gaat Meta Verified introduceren. Je betaalt een maandelijks bedrag om geverifieerd te zijn. 

Geverifieerd zijn op Instagram of Facebook kan op dit moment gratis als je een bepaald aantal volgers hebt of een bekend personage bent. Het blauwe vinkje naast je accountnaam zorgt ervoor dat mensen weten dat jij de “echte” bent.

Maar, dat blauwe vinkje gaat binnenkort geld kosten. Het idee erachter is dat het account beter beveiligd is. Ook zal het geverifieerde account eerder worden getoond op de tijdlijn.

Voordelen Meta Verified

Wanneer je de inhoud van je account verliest door hackers, is het (bijna) onmogelijk om dit terug te krijgen. Als je de platforms niet veel gebruikt zal dat je misschien niet veel kunnen schelen, maar er zijn veel mensen die hun geld verdienen via Instagram en Facebook. Wat als al je content weg is, waar je maanden of jaren aan hebt gewerkt?

Met Meta Verified krijg je een echt persoon te spreken wanneer je content verliest of als er wordt ingebroken op je account. Je kunt het vinkje niet zomaar krijgen. Je moet namelijk een officieel identiteitsbewijs laten zien, geboortedatum en een foto.

Exclusieve content

Naast dat je eerder en beter zichtbaar bent, wat handig is voor bedrijven, krijg je ook toegang tot exclusieve content. Denk aan stickers die je in posts en Stories kunt gebruiken.

Prijzen voor Meta Verified

Wat de kosten zijn in Nederland en België is nog niet bekend, maar de prijzen in de VS zijn al wel bekend. Zo betaal je maandelijks $11.99 voor de desktop versie en $14.99 voor de iOS of Android apps. Dat is zeker niet goedkoop en het is jammer dat de apparaten zijn gescheiden.

Er zijn al ruim 83.000 comments op de post en aankondiging van Mark Zuckerberg, de eigenaar van Facebook. Is het namelijk echt nodig dat een bedrijf nóg meer geld wil, terwijl ze al ruim 375 miljard euro waard zijn?

Hoe dan ook, als je wil, dan kun je binnenkort ook geverifieerd zijn!

Bekijk ook:

Wat is CameraDeals?

Wij van Camera Deals vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera smartphones, camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!Camera-Deals-Logo-2022-150px-klein

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.nl

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt en het is normaal als je de betekenis niet weet. In ons woordenboek leggen we de voorkomendste camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf je bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Yoreh

Yoreh

Sinds 2009 reis ik de wereld rond als professioneel cinematograaf en fotograaf. De liefde voor camera's begon al op mijn negende en deze liefde heb ik behouden tijdens mijn studies aan CODARTS Rotterdam en Hogeschool Rotterdam (Communicatie & Multimedia Design). Van telefooncamera's tot ARRI's; door de jaren heen ik heb vele camera's geprobeerd, gebruikt, gekocht en kapot gemaakt. Camera Deals is door mij opgezet om alles omvattende camera-informatie te verschaffen. Meer info is te vinden op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart