Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cameradeals.be is vanaf nu Cameradeals.nl

Geüpdate op 02/01/2024 door Yoreh

Achter de schermen zijn we al lange tijd bezig met de overgang en nu is het dan eindelijk zo ver; Cameradeals.be is vanaf nu Cameradeals.nl.

Na ruim twee en een half jaar, is het tijd om verder te gaan op .nl. Dit is een lang gekoesterde wens van ons omdat we op deze manier nóg meer mensen kunnen bereiken. Voor jou, de bezoeker, zal er niets veranderen en we blijven ons nog steeds op zowel de Nederlandse als Vlaams-Belgische markt richten. Alle artikelen die op de Belgische site staan, staan nu op de Nederlandse.

Camera-Deals-Logo-2022-500px-klein

Vanuit de Nederlandse versie gaan we verder met groeien en onlangs hebben we zelfs Duitse versie van Cameradeals in het leven geroepen: Kamera Deals. Hiermee zijn we van plan ons netwerk en bereik uit te breiden. Dit zal nog enige jaren gaan duren, maar hebben er vertrouwen in dat dit gaat lukken. Door het uitbreiden van het netwerk kunnen we ook onze site en artikelen verbeteren. De toekomst ziet er mooi uit!

Lees ook: Het ontstaan van Camera Deals

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0