Search
Close this search box.

Cameranu.nl voor derde keer op rij beste camera winkel, Kamera-Express tweede

Geüpdate op 01/09/2022 door Yoreh

De Stichting Shopping Awards reikt al sinds 2001 prijzen uit aan de beste (web)winkelbedrijven. Cameranu.nl heeft voor de derde keer op rij de eerste plek gepakt in de categorie Camera Winkels.

Het idee van de Shopping Awards (Voorheen Thuiswinkel Awards) is om onafhankelijk awards te organiseren, die op een eerlijke manier prijzen uitreiken. Ze willen een positieve bijdrage leven aan de e-commerce en het verkopen van online producten en diensten aan consumenten.

Er zijn 14 publiekscategorieën en 6 categorieën die door een vakjury worden beoordeeld. De camerawinkel categorie bepaald de winnaar door bezoekers te laten stemmen en op deze manier heeft Cameranu.nl de Shopping Award weten te pakken. De tweede plek is naar Kamera-Express gegaan. Zij hebben een Nederlandse, Belgische en Duitse website.

Enorm trots

Ricardo van de Burg van Cameranu.nl zegt dat ze enorm trots zijn om de prijs voor de derde keer op rij te winnen. Volgens hem is het niet vanzelfsprekend dat je zo’n prijs wint, zeker niet drie keer op rij.

cameranu-winkel-in-urk

Cameranu in Urk

Over Cameranu

Cameranu.nl begon in 2003 met Cameranu.nl de Shopping Award vanuit Urk en heeft inmiddels fysieke vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen en Rotterdam. Niet lang geleden heeft Cameranu het bedrijf Calumet overgenomen. De hoofdvestiging is nog altijd hun camera winkel in Urk.

Wat is CameraDeals?

Wij van Camera Deals vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera smartphones, camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!Camera-Deals-Logo-2022-150px-klein

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.nl

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt en het is normaal als je de betekenis niet weet. In ons woordenboek leggen we de voorkomendste camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf je bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland of Duitsland te kopen? Ja! Je kunt daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over online camera’s kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0