CameraNu wint Website van het Jaar 2022 verkiezing

Geüpdate op 25/11/2022 door Yoreh

De camerawinkel CameraNU.nl heeft de Website van het Jaar prijs gewonnen in de categorie Consumentenelektronica. Eerder won de winkel ook al de prijs voor beste camerawinkel tijdens de Shopping Awards. 

Het is de tweede keer op rij dat cameranu.nl de Website van het Jaar-verkiezing wint, in de categorie Consumentenelektronica en in totaal hebben ze de Shopping Awards al drie keer voor dezelfde categorie binnengesleept. De website kreeg de meeste stemmen en werd daarmee ook de populairste website tijdens de verkiezing.

De website won de prijs vanwege hun content, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie.

Uitgebreid

Cameranu zegt zich de laatste tijd de focus te hebben verbreed door niet alleen online aanwezig te zijn, maar de klanten ook offline goed van dienst te zijn. Zo zijn er nu negen fysieke locaties in Nederland en België waar de klant terecht kan om hun apparatuur aan te schaffen.

De camerawinkel bestaat al bijna twintig jaar en een ‘uitmuntende service’ heeft volgens het bedrijf altijd voorop gestaan. Lange tijd waren er maar twee locaties waar je terecht kon en dat maakte het een stuk makkelijker om de klanten persoonlijk te kennen. Het blijkt dat ze dit ook lukt in de nieuwe locaties, want ze blijven gestaag groeien.

cameranu-logo-cameradeals.be

Cameranu.nl

CameraNU komt uit het kleine Urk, maar heeft inmiddels winkels in grote steden als Amsterdam en Rotterdam. Maar ook Apeldoorn, Eindhoven, Groningen en Antwerpen hebben winkels. Cameranu.nl doet het goed in alle opzichten en dat is ook waarom wij van cameradeals.nl de website al lange tijd als beste camera winkel van Nederland en België verkiezen. Lees ook onze volledige cameranu.nl review.

Wat is CameraDeals?

Wij van Camera Deals vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera smartphones, camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!Camera-Deals-Logo-2022-150px-klein

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.nl

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt en het is normaal als je de betekenis niet weet. In ons woordenboek leggen we de voorkomendste camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf je bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Yoreh

Yoreh

Het is 2009 wanneer ik, Yoreh, mijn bedrijf Y-Register Video & Music Productions opzet, waarmee ik vandaag de dag nog actief ben. De laatste 10 jaar ben ik bezig in de wereld van cinematografie, fotografie en muziekproductie. Tijdens deze jaren heb ik Communicatie & Multimedia Design op de Hogeschool Rotterdam en Muziek Productie op CODARTS Rotterdam gestuurderd. Door de jaren heen reis ik de wereld rond en heb ik vele, (commerciële) video's en foto's gemaakt, camera’s versleten, gehuurd, gekocht, geprobeerd en stuk gemaakt. Cameradeals is door mij opgezet om alles omvattende camera-informatie te verschaffen. Meer info vind je op de Over CameraDeals pagina.

Wat vind jij er van?

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0