Zoek
Sluit dit zoekvak.

CameraTools wordt CameraNu

Geüpdate op 11/11/2019 door Yoreh

Zowel de website als fysieke winkel in Apeldoorn van CameraTools worden binnenkort Cameranu. Sinds kort wordt je al doorverwezen naar de Cameranu website en ook de fysieke winkel gaat het CameraNu logo dragen. Dat betekent dat CameraTools uit het ‘straatbeeld’ zal verdwijnen en CameraNu opeens 5 vestigingen heeft.

Wat gaat er veranderen?

Nou eigenlijk niet heel veel. Voor de klant wordt het een stukje overzichtelijker en een winkel minder om camera’s en accessoires in te bekijken. Mocht je de fysieke winkel wel eens bezoeken, dan heb je het voordeel dat je uit een nóg groter assortiment kan kiezen. CameraNu maakt een ware opmars en lijkt een volwaardige concurrent van Kamera-Express te willen worden. Eerder dit jaar nam CameraNU.nl, gestart in Urk, Foto Booms in Amsterdam over. Verder heeft de foto- en videospecialist een verregaande samenwerking met City Foto in Eindhoven. Wij van CameraDeals zijn benieuwd hoe de uitbreiding van dit bedrijf er in te toekomst uit gaat zien. Wat een hoop worden met ‘camera’ erin, het maakt ook ons helemaal tureluur! Koekoek.

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de laagste cameraprijs in Nederlandse en Belgische webshops. We vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie en geven je het laatste nieuws op cameragebied. Op die manier willen wij helpen bij het vinden van de beste compactcamera, systeem camera, spiegelreflexcamera, bridgecamera, videocamera, action camera, drone, vlog camera of instant camera. Camera’s van bijvoorbeeld Canon, Nikon, Sony, Panasonic of Olympus voeg je toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera van dit moment vinden?

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

 

Tags:

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0