Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Canon EOS 850D foto’s en specificaties gelekt!

Na het de geruchten over de Canon EOS R5 systeemcamera komt er ook weer een nieuw spiegelreflexcamera model aan: de Canon EOS 850D. Wellicht zien we deze in februari al aangekondigd.

De Canon EOS 850D (Rebel T8i in de VS) wordt de opvolger van de EOS 800D / Rebel T7i. De 800D kreegt al een plekje in onze spiegelreflexcamera top-10 en daarom verwachten we een hoop van de EOS 850D.

Canon-EOS-850D-spiegelreflexcamera-

Wat gaat de EOS 850D bieden?

Waar de EOS 800D een goede beginnerscamera is, missen we wel een 4K functie en daarbij voelt de camera nogal goedkoop aan. Dat is opvallend, want je betaald er wel ruim €500 voor.

Volgens de website van Canon Watch heeft de EOS 850D een 24.1 megapixels sensor en dat is 0.1 megapixel minder dan de 800D. Uiteraard moet je niet vergeten dat alles in de EOS 850D nieuw is. Denk aan een DIGIC8 beeldprocessor in plaats van de DIGIC7 die in de 800D zit.

Canon-EOS-850D-spiegelreflexcamera-

Verder zal de sensor 45-punts Autofocus en Dual Pixel CMOS Autofocus hebben. Ook wordt het mogelijk in 4K met 30fps te filmen zonder crop en foto’s te maken met 7 fps.

Ook vinden we weer een vari-angle touchscreen op de camera en dat terwijl de 850D zo’n 15 gram lichter wordt dan zijn voorganger. van 535 gram naar 515 gram inclusief accu.

Canon-EOS-850D-spiegelreflexcamera-

Lang wachten hoeft waarschijnlijk niet want de camera zou al in februari aangekondigd moeten worden. Als het zo ver is laten we het uiteraard weten.

De beste deals vandaag voor de Canon EOS 800D met 18-55mm lens:

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de laagste cameraprijs in Nederlandse en Belgische webshops. We vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie en geven je het laatste nieuws op cameragebied. Op die manier willen wij helpen bij het vinden van de beste compactcamera, systeem camera, spiegelreflexcamera, bridgecamera, videocamera, action camera, drone, vlog camera of instant camera. Je vindt deze in ons camera overzicht Camera’s van bijvoorbeeld Canon, Nikon, Sony, Panasonic of Olympus voeg je toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij hoort? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera uit het buitenland kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera van dit moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts