Search
Close this search box.

De Canon RF 24-70mm f/4 L lens lijkt er aan te komen en dat gaat een hoop veranderen

Geüpdate op 05/09/2020 door Yoreh

De patentaanvraag voor de Canon RF 24-70mm F/4 L is ingediend en dat is precies de lens waar velen op zitten te wachten. 

Met de Canon EOS R5 en EOS R6 heeft canon twee topmodellen op de markt gebracht die de industrie naar een hoger niveau tillen. Inmiddels zijn er al wat goede RF-objectieven, de RF 24-70mm f/2.8 L IS USM is al een tijdje uit, maar wat essentiële modellen missen nog. Het voordeel bij dit model, de f/2.8, is dat je een constant maximaal diafragma van f/2.8 hebt over de gehele zoomlengte. Echter is deze lens zwaarder, groter en een stuk duurder.

De RF 24-70mm f/4 L is een objectief dat je dezelfde kwaliteit geeft als de f/2.8 versie, maar tegen een lagere prijs. Uiteraard moet je dan genoegen nemen met een maximaal diafragma van F4.

Canon-RF-24-70mm-f2.8L-IS-USM-objectief-Cameradeals.be

De Canon RF 24-70mm f/2.8

Hoewel de patent aanvraag is ingediend, kan het nog wel even duren voordat de lens ook daadwerkelijk wordt aangekondigd. Hetzelfde geld voor de Canon RF 70-200mm f/4 L USM. Voor deze laatste genoemde is de patentaanvraag in Rusland gebeurd.

Vind de beste prijzen van vandaag voor de Canon RF 24-70mm f/2.8 IS USM

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Tags:

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.