De DJI Mini 3 Pro is op de markt met 4K HDR video en nieuwe controller

Geüpdate op 14/05/2022 door Yoreh

De DJI Mini 3 Pro is officieel aangekondigd en al beschikbaar voor pre-order. De kleine drone filmt in 4K HDR, heeft obstakelsensoren en kan omhoog filmen. 

De DJI Mini 3 Pro heeft een 24mm f/1.7 48MP camera waarmee je 48MP Raw-foto’s neemt en 4K 60fps filmt, op een 1/1.3″ sensor. Je blijft langer in de lucht, tot 47 minuten, en je maakt een veiligere vlucht dankzij obstakelsensoren.

Lees ook: DJI Mini 3 Pro vs Mini 2 vs Air 2s vs Mavic Air 2: Verschillen en welke is het beste voor jou

 

DJI-Mini-3-pro-drone-cameradeals

 

DJI-Mini-3-pro-drone-cameradeals

 

Grotere propellers en nieuw ontwerp

De DJI Mini 3 Pro heeft een volledig nieuw uiterlijk t.o.v. de DJI Mini 2 en is beter gestroomlijnd. Het aerodynamische ontwerp en grotere propellers zorgen ervoor dat de drone langer in de lucht kan blijven en veiliger opereert. Dankzij een nieuw gimbal ontwerp is het mogelijk om verticaal en omhoog te filmen. Dit geeft filmmakers veel meer creatieve mogelijkheden.

DJI-Mini-3-pro-drone-cameradeals

Werken met een 1/1.3-inch CMOS sensor

Dankzij de 1/1.3-inch CMOS sensor kun je in allerlei lichtomstandigheden werken. De CMOS-sensor heeft Dual Native ISO en kan in-camera HDR-foto’s verwerken. HDR-foto’s zorgt voor een groter dynamisch bereik en onthullen meer details in de schaduwen en hooglichten.

De 24mm camera heeft een maximaal diafragma van f/1.7 en ook dat zorgt ervoor dat er meer licht op de sensor valt. Daarbij kan f/1.7 bij close-ups voor mooie scherpte-diepte zorgen.

DJI-Mini-3-pro-drone-cameradeals

Cinematische film opnemen in 4K 60fps

Dankzij het filmprofiel D-Cinelike wordt er materiaal opgenomen dat meer kleuren en informatie opneemt. Dit profiel is geschikt voor het maken van cinematische beelden met 24fps.

Het opnemen van film kan met een maximale resolutie van 4K en 60 frames per seconde. Voor tragere slow-motion beelden neem je tot 120fps op in Full HD.

DJI-Mini-3-pro-drone-cameradeals

Veilige vlucht dankzij obstakel sensoren in 3 richtingen

DJI ontving kritiek ontvingen vanwege het ontbreken van obstakel sensoren op de Mini en Mini 2, maar ze hebben goed geluisterd. Op de DJI Mini 3 Pro zitten namelijk obstakelsensoren in drie richtingen. Zo worden obstakel vooruit, achteruit en onder de drone herkend. De sensoren aan de onderkant zijn ‘Dual-Vision’. Deze sensoren maken het voor beginnende piloten om te vliegen.

DJI-Mini-3-pro-drone-cameradeals

Minder dan 250 gram

De Mini 3 Pro weegt 249 gram en dat betekent dat je geen vliegopleiding hoeft te volgen in de meeste landen. Omdat de drone zo klein en licht is, neem je deze makkelijk mee op elke reis.

Tot 47 minuten in de lucht

De nieuwe Intelligent Flight Battery is licht, klein en laat de drone tot 37 minuten vliegen. Maar, als je écht lange vluchten wilt maken, dan kun je de Intelligent Flight Battery Plus kopen. Deze accu met grotere capaciteit laat je tot 47 minuten vliegen. Het gevolg is wel dat de drone dan zwaarder dan 250 gram is en je als piloot aan andere vereisten moet voldoen. Lees hier meer over in ons artikel over de wet- en regelgeving voor drones in Europa.

DJI-Mini-3-pro-drone-cameradeals

APAS 4.0

Het Advanced Pilot System (APAS 4.0) laat piloten weten wanneer er een ander object in de buurt van de drone vliegt. De piloot krijgt een notificatie als er een vliegtuig of helikopter het luchtruim in komt. Hierdoor heeft de drone piloot tijd om op veilige afstand te blijven. De Mini 3 Pro kan dit zelfs automatisch te werk stellen.

03 Transmissie

Het 03 transmissiesysteem komt uit het vlaggenschip en zorgt ervoor dat je een live-beeld op de controller tot 12km afstand op 1080p/30fps terug kunt zien.

RC-N1 standaard controller en nieuwe RC

Het is goed om te weten dat de DJI Mini 3 Pro werkt met de standaard RC-N1 controller, die bijvoorbeeld ook voor de Air 2s wordt gebruikt. De drone werkt echter ook met de nieuwe professionele RC, die een ingebouwd scherm heeft. De ultra-low latency van beide controllers is 120 ms en hebben een video bitrate van 18Mbps.

DJI-Mini-3-pro-drone-cameradeals

Verticale beelden maken

Dankzij een nieuw gimbal ontwerp is het voor de gimbal mogelijk om 90 graden te roteren. Dit zorgt ervoor dat je beelden maakt zonder dat je kwaliteit inlevert. Uiteraard is de verticale modus bedoeld voor het maken van beelden voor social media.

Focus Track object-tracking

Uiteraard zit de Mini 3 Pro ook vol met creatief gereedschap. Zo is het mogelijk om een object te selecteren, wat vervolgens automatisch op dezelfde plek in beeld blijft. Selecteer je een bewegend object, dan kan de drone dit object veilig volgen. Je kunt gebruikmaken van ActiveTrack 4.0, Spotlight 2.0 en Point Of Interest 3.0.

DJI-Mini-3-pro-fly-more-pakket-cameradeals

DJI Mini 3 Pro Fly More Pakket dat apart wordt verkocht.

MasterShots

MasterShots kennen we van andere DJI-modellen en maakt automatisch een aantal cinematische vliegbewegingen en videobeelden. Je hoeft alleen maar het onderwerp te selecteren en de Mini 3 Pro doet vervolgens alles vanzelf. Het is de makkelijkste manier om prachtige en perfecte beelden te maken.

Time- en hyperlapse

Een timelapse laat je een tijdsverloop zien in een korte video, terwijl een hyperlapse hetzelfde doet, maar dan met beweging. Hierbij stel je het begin- en eindpunt in en wederom doet de drone alles vanzelf.

DJI-Mini-3-pro-drone-cameradeals

Fast Transfer

Fast Transfer laat je beelden snel overzetten via Wifi met een snelheid tot 30 Mbps.

Panorama

Het is niet nodig om handmatig foto’s te nemen en aan elkaar te plakken om een panorama te krijgen. De Panorama functie maakt automatisch 180 graden foto’s van elk wijds landschap. Dit werkt zowel verticaal als horizontaal.

Digitale zoom

Om dicht bij je onderwerp te komen zonder het te verstoren, denk aan dieren in de natuur, kun je tot 4x digitaal inzoomen. Uiteraard kan er ruis en beeldkwaliteitsverlies ontstaan.

DJI-Mini-3-pro-drone-cameradeals

Eigenschappen DJI Mini 3

 • Een 1/1.3-inch CMOS sensor
 • 24mm lens met f/1.7 groot diafragma
 • Een gimbal die ervoor zorgt dat je omhoog kunt filmen
 • Een camera waarmee je ook verticaal beelden maakt
 • Betere beeldstabilisatie
 • Obstakeldetectie in drie richtingen
 • ActiveTrack Mode
 • O3 transmission systeem
 • Een nieuwe controller met ingebouwd scherm
 • Werkt met oudere RC-N1 controller
 • Nieuw aerodynamisch ontwerp
 • Caron fiber basis
 • Naar beneden gebogen armen
 • Grotere propellers
 • 37 minuten vliegtijd op Intelligent Flight Battery (64 min. opladen)
 • 47 minuten vliegtijd op Intelligent flight Battery Plus
 • Eén chip voor controller, ISPs, codec en motor
 • Obstakel sensoren achter, voor en beneden
 • USB-C en MicroSD
 • 249 gram.
 • Max snelheid 16 meter per seconde
 • Maximaal 4000m hoog vliegen
  DJI-Mini-3-pro-drone-cameradeals

Prijzen en beschikbaarheid DJI Mini 3 Pro

We verwachten dat de officiële aankondiging plaatsvind op 10 mei. Via DroneDJ hebben we de prijslijst van de DJI Mini 3 Pro gevonden en combinaties zullen het volgende gaan kosten:

 • DJI Mini 3 Pro + Accu: €739 (zonder controller)
 • DJI Mini 3 Pro Fly More Kit: €138
 • DJI Mini 3 Pro + Normale RC-N1 RC: €829
 • DJI Mini 3 Pro + DJI RC Controller: €999

De normale RC-N1 controller wordt al gebruikt met modellen als de Mini 2 en Air 2s en daarom biedt DJI een optie aan waar de controller ontbreekt. Zo hoef je de controller niet opnieuw aan te schaffen. Dat scheelt uiteraard materiaal en geld.

Prijzen van vandaag voor de DJI Mini 3 Pro

Hieronder kun je op het gewenste pakket klikken om de juiste prijzen te zien.

Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor DJI Mini 3 Pro zonder controller
Laatste updates:
 • €711,00 - 25/07/2023
 • €719,00 - 25/05/2023
Sinds: 25/05/2023
 • Hoogste prijs: €719,00 - 25/05/2023
 • Laagste prijs: €711,00 - 25/07/2023
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor DJI Mini 3 Pro zonder controller
Laatste updates:
 • €711,00 - 25/07/2023
 • €719,00 - 25/05/2023
Sinds: 25/05/2023
 • Hoogste prijs: €719,00 - 25/05/2023
 • Laagste prijs: €711,00 - 25/07/2023
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor DJI Mini 3 Pro zonder controller
Laatste updates:
 • €711,00 - 25/07/2023
 • €719,00 - 25/05/2023
Sinds: 25/05/2023
 • Hoogste prijs: €719,00 - 25/05/2023
 • Laagste prijs: €711,00 - 25/07/2023

Lees ook: DJI Mini SE vs DJI Mini 2

Bekijk ook: De beste drones van dit moment

Wat is CameraDeals?

Wij van Camera Deals vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!Camera-Deals-Logo-2022-150px-klein

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland of Duitsland te kopen? Ja! Je kunt daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over online camera’s kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

blank

Nieuws en recente posts

Yoreh
Yoreh

Sinds 2009 reis ik de wereld rond als professioneel cinematograaf en fotograaf. De liefde voor camera's begon al op mijn negende en deze liefde heb ik behouden tijdens mijn studies aan CODARTS Rotterdam en Hogeschool Rotterdam (Communicatie & Multimedia Design). Van telefooncamera's tot ARRI's; door de jaren heen ik heb vele camera's geprobeerd, gebruikt, gekocht en kapot gemaakt. Camera Deals is door mij opgezet om alles omvattende camera-informatie te verschaffen. Meer info is te vinden op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart