Zoek
Sluit dit zoekvak.

De DJI Mini SE is eindelijk te koop in België en Nederland

Geüpdate op 21/01/2022 door Yoreh

De DJI Mini SE drone is eindelijk te koop in Nederland en België. Toen de drone op de planken kwam in 2021 was deze alleen in de VS, Canada en Australië te koop, maar nu kunnen ook wij er mee aan de slag. 

De DJI Mini SE is een compacte drone voor beginners die precies tussen de DJI Mini en DJI Mini 2 invalt. In bijna alle aspecten beter dan de DJI Mini, maar legt het op andere vlakken af tegen de DJI Mini 2.

Lees ook: DJI Mini SE vs Mini 2

DJI-Mini-SE-kopen-en-prijzen-cameradeals

Vooral de goede prijs van €299 maakt deze drone aantrekkelijk voor bijna elk soort vlieger en hij heeft goede beveiligingsfuncties. Voor elk persoon die nog nooit met een drone heeft gevlogen en geen zin heeft de jackpot neer te leggen, is de Mini SE een goede keuze. De Mini 2 wint het op het gebied van videokwaliteit, maar de Mini SE is een stuk goedkoper.

Verbeteringen

In vergelijking met de DJI Mini is de Mini SE sterker wanneer er veel wind is. De drone weerstaat snelheden tot 10.5 meter per seconde en dat is hetzelfde als de Mini 2. Met de SE maak je dankzij Quickshots prachtige cinematische beelden, zonder dat je daar moeite voor hoef te doen. Functies als Rocket, Dronie, Circle en Helix maken prachtige beelden en geven je als beginnend vlieger een idee van wat voor shots je kan maken. Bij deze functies blijft de drone zich focussen op het object en deze blijft altijd perfect in beeld.

DJI-Mini-SE-kopen-en-prijzen-cameradeals

Video prestaties

Qua film wint de Mini 2 het met 4k 30fps. De Mini SE maakt beelden in 2.7K, maar in de praktijk is dat meer dan genoeg. De beelden zijn nog steeds van hoge kwaliteit en in foto-modus maak je zowel JPEG als RAW-foto’s.

DJI-Mini-SE-kopen-en-prijzen-cameradeals

Veiliger vliegen

De SE heeft handige veiligheidsfuncties als de Return To Home knop, afstandsmeters, Geofencing en tutorial modussen die je helpen met je eerste vluchten. Speciale propeller beschermers zijn ook te koop en zijn handig wanneer je binnenshuis of dicht bij objecten vliegt.

DJI-Mini-SE-kopen-en-prijzen-cameradeals

De Apple onder drones

DJI is de Apple van de drones en zeer makkelijk in gebruik. Of je voor de Mini 2, Mini SE of Mini SE Fly more kiest heeft alles te maken met hoeveel geld je uit kan en wilt geven. Het vliegen van een drone is nooit zonder risico en zelfs ervaren piloten kunnen hun drone crashen. Maar met de Mini SE ben je dan in ieder geen fortuin kwijt.

Bekijk ook: de beste drones van dit moment

Prijzen van vandaag voor de DJI Mini SE

Prijzen van vandaag voor de DJI Mini SE Fly More Combo

Laatste Amazon prijsupdate was: 01/05/2024 12:52
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0