Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Mitakon 85mm f/2.8 1-5x Super Macro lens laat je de miniatuur wereld zien

Geüpdate op 04/12/2019 door Yoreh

De nieuwe Zhongyi Optics Mitakon 85mm macro lens voor full-frame camera’s gaat binnenkort in de verkoop en komt met een aantal hele mooie eigenschappen.

Dichterbij dan ooit

Het mooie aan deze lens is dat hij een vergroting van 1 tot 5 keer heeft, wat gelijk staat aan 25mm tot 85mm met een maximale f-stop van 2.8. Dankzij de 5x vergrooting kan je inzoomen van 100mm tot 272mm en dat betekend dat je niet te dicht bij je object hoeft te komen. Kleine insecten zullen dan niet van je schikken en wegvliegen.

Opbouw van de lens

De lens is opgebouwd uit 12 elementen in 8 groepen en heeft een diafragma bereik van F2.8-F32. De minimale focusafstanden zijn 27.2cm (1x) op de 25mm brandpuntsafstand en 10cm(5x) bij de 85mm afstand. ZY Optics zegt dat de lens is gebouwd om een van de grootste afstanden te kunnen overbruggen van alle macrolenzen op de markt.

 Beschikbaarheid

De lens is bedoeld voor full-frame camera’s, maar hij is ook te koop met lensvatting voor Canon Ef, Nikon F, Sony A, Pentax K, Sony E, M43, Fuji  en EOS-M camera’s.

Voor nu is deze lens alleen via de officiële website of Amerikaanse webwinkels te vinden.

 

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de laagste cameraprijs in Nederlandse en Belgische webshops. We vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie en geven je het laatste nieuws op cameragebied. Op die manier willen wij helpen bij het vinden van de beste compactcamera, systeem camera, spiegelreflexcamera, bridgecamera, videocamera, action camera, drone, vlog camera of instant camera. Camera’s van bijvoorbeeld Canon, Nikon, Sony, Panasonic of Olympus voeg je toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera van dit moment vinden?

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

 

 

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0