Een nieuwe onconventionele Canon vlog camera komt volgende week uit

Geüpdate op 05/05/2023 door Yoreh

Canon zal volgende week een nieuwe vlog camera op de markt brengen die, volgens het bedrijf, nieuwe mogelijkheden voor vlogs in het leven brengt. Hoewel het om een vlogcamera gaat, zal deze er waarschijnlijk anders dan anderen uitzien. 

De onthulling van de nieuwe canon vlog camera zal volgende week donderdag op 11 mei gebeuren in Japan. Het is niet gek dat Canon heeft gekozen voor een vlog camera, omdat het vlog segment de enige is die flinke groei doormaakt.

Op dit moment vechten concurrenten als Nikon en Sony met de Nikon Z30 en Sony ZV-1F voor een prominente plek in deze markt. Het is dus niet gek dat Canon niet achter blijven wil.

Nog geen specificaties over de Canon vlog camera

Er zijn nog geen specificaties bekend en ook de teaser pagina geeft niet veel weg. Maar, we weten wel dat het model er waarschijnlijk anders dan andere modellen uit gaan zien. Een aantal jaar terug heeft Canon patent aangevraagd voor een soort gimbal-camera combinatie, wat doet denken aan de DJI Pocket 2.

canon-vlog-gimbal-camera-patent-aanvraag-camera-deals

De patentaanvraag van Canon met een gimbal-achtig ontwerp. Foto: Canon / JPO

Canon lijkt zich te gaan richten op gebruikers die een plug-and-play apparaat zoeken. Veel beginnende vloggers zijn gewend aan hun smartphone, maar willen een upgrade. Omdat ze nog niet gewend zijn aan grotere camera’s, knoppen, iso en diafragma, zijn ze op zoek naar een camera die aangaat en goede video’s maakt. Kijkend naar de patentaanvraag lijkt Canon tegemoet te komen aan die eisen.

De camera zal dus vooral gemaakt zijn voor mensen die niet gewend zijn aan de traditionele camera. In dat geval kunnen we de gimbal camera als een soort tablet zien. We wisten niet dat we het nodig hadden, totdat het op de markt was. Binnenkort zullen we zien of de nieuwe Canon vlog camera ook een plek kan verdienen in de lijst van beste vlogcamera’s van dit moment!

Wat is Camera Deals?

Wij van Camera Deals vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera smartphones, camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!Camera-Deals-Logo-2022-150px-klein

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.nl

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt en het is normaal als je de betekenis niet weet. In ons woordenboek leggen we de voorkomendste camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf je bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Yoreh

Yoreh

Sinds 2009 reis ik de wereld rond als professioneel cinematograaf en fotograaf. De liefde voor camera's begon al op mijn negende en deze liefde heb ik behouden tijdens mijn studies aan CODARTS Rotterdam en Hogeschool Rotterdam (Communicatie & Multimedia Design). Van telefooncamera's tot ARRI's; door de jaren heen ik heb vele camera's geprobeerd, gebruikt, gekocht en kapot gemaakt. Camera Deals is door mij opgezet om alles omvattende camera-informatie te verschaffen. Meer info is te vinden op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart