Lexar ontwikkelt snelste CFexpress Type A en B kaarten ooit

Geüpdate op 28/04/2022 door Yoreh

De nieuwe Lexar DIAMOND Type B en GOLD Type B CFexpress kaarten worden de snelste in zijn soort, ooit. De kaarten zijn nog in ontwikkelen, maar al te koop in dit kwartaal. 

De CFexpress DIAMOND Type B-kaart haalt snelheden tot 1900MB/s aan leessnelheden en 1700MB/s aan schrijfsnelheden. Dat is sneller dan welke kaart dan ook. Andere soortgelijke kaarten hebben gemiddelde maximale snelheden van 1700/1500Mb/s lezen/schrijven. De vorige snelste kaarten kwamen van Angelsbird AV Pro XT MK2 Type B die tot 1785/1600MB/s gaan.

Lexar-brengt-snelste-cfexpress-type-a-en-type-b-kaarten-ooit-uit-cameradeals

Ook snelste CFexpress Type-A kaart van Lexar

Ook van de CFexpress Type-A kaart gaat Lexar de snelste ooit uitbrengen. de GOLD-versie haalt snelheden tot 900Mb/s lezen en 800MB/s schrijven. Dit is echter maar een klein beetje sneller dan de 880/790MB/s lezen/schrijven van Delkin Devices Black-series. Maar goed, de snelste is de snelste!

Lexar-brengt-snelste-cfexpress-type-a-en-type-b-kaarten-ooit-uit-cameradeals

Topsnelheden

Het gaat hierbij om top of ‘peak’ snelheden. Deze snelheid wordt op een bepaald moment aangetikt en zijn dus niet constant. Tijdens real-time gebruik moeten we dus zien hoe snel de kaarten echt zijn. Beide kaarten zijn VPG400 (Video Performance Guarantee) gecertificeerd. En dat betekent dat je je minimaal 400MB/s aan schrijfsnelheid hebt. Dat heb je nodig om 8K film op te nemen zonder dropped frames.

Lexar-brengt-snelste-cfexpress-type-a-en-type-b-kaarten-ooit-uit-cameradeals

Gemaakt voor zwaar werk

De kaarten zijn ontworpen om tegen schokken van de camera te kunnen. Ook zijn ze weer- en hittebestendig en hebben ze een levenslange garantie. Bij deze Type A-kaart komt ook een nieuwe kaartlezer die tot 10GBps USB 3.2 Gen 2 USB-C overdraagt.

De kaarten zullen nog dit kwartaal (Q2) beschikbaar zijn.

Lees ook: de beste SD-geheugenkaarten van dit moment

Wat is CameraDeals?

Wij van Camera Deals vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!Camera-Deals-Logo-2022-150px-klein

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.nl

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt en het is normaal als je de betekenis niet weet. In ons woordenboek leggen we de voorkomendste camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf je bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland of Duitsland te kopen? Ja! Je kunt daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over online camera’s kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Wij horen graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0