Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe DJI Mavic Mini drone beschikbaar in november

Geüpdate op 31/10/2019 door Yoreh

Het is pas de eerste nieuwe drone van het jaar voor DJI, maar het is dan wel echt iets vernieuwend. De DJI Mavic Mini is namelijk de lichtste drone dat het Chinese bedrijf tot nu to heeft gemaakt. De drone is een feest voor fotografen, maar niet zo voor filmmakers. 

In november is het dus zover, de DJI Mavic Mini is dan te koop voor €399 en een Fly More Combo zal voor €499 te koop zijn.

DJI Mavic Mini drone | Cameradeals.be 3

DJI Mavic Mini drone

Wat is er nieuw?

Het formaat en gewicht zijn de grote veranderingen. Nu landen als het Verenigd Koninkrijk, VS, Canada en China nieuwe wetten maken waarbij je een vliegbrevet nodig hebt mij drones zwaarder dan 250 gram, heeft DJI de drone 1 gram lichter laten wegen. Geen brevet nodig dus! DJI probeert een nieuwe term in de wereld te gooien: Flycam. Netzoals Sony vroeger de ‘Walkman’ had.

Voor de veiligheid zitten de propellerbeschermer nu standaard in de doos.

DJI Mavic Mini drone | Cameradeals.be 3

DJI Mavic Mini drone | Cameradeals.be 3

Filmen met de DJI Mavic Mini

Uiteraard verwachten we niet dezelfde specs als bij de Mavic Pro 2, maar het is jammer om te zien dat deze mini-versie geen 4K film kan vastleggen. Filmen doe je maximaal in 2.7K met 30 fps. In Full-HD 1080 haal de 60 frames per seconde. Met de 12 megapixel camera kan je daarentegen wel prima foto’s maken.

In de drone vinden we een 3-assige gimbal voor de stabilisatie en een 1/2.3″ sensor. Hiermee blijft de Mavic Mini zwaardere 2-assige gimbal concurrenten als Parrot Anafi voor.

DJI Mavic Mini drone | Cameradeals.be 3

DJI Mavic Mini drone | Cameradeals.be 3

De Mavic Mini is eigenlijk de nieuwe Spark

Waar de Spark ‘maar’ 16 minuten in de lucht bleef, kan de Mavic Mini bijna 30 minuten rondvliegen. Dat is zelfs meer dan de Mavic Air! De Mini heeft een bereik van 4Km, obstakel sensoren en GPS.

Een nieuwe app

Waar DJI vlieger eerst nog de DJI GO 4 gebruikte, heeft de Mavic Mini zijn eigen app gekregen: Dji Fly. De app is gebaseerd op het delen van beelden via sociale media en zorgt ervoor dat je makkelijk naar verschillende vlieg-modi schakelt. Denk hierbij aan de Quickshots, Rocket, Circle, Drone & Helix, die we ook bij vorige drone modellen zagen.

DJI Mavic Mini drone | Cameradeals.be 3

DJI Mavic Mini drone | Cameradeals.be 3

 

Pre-Order de Mavic Mini

DJI Mavic Mini bij Kamera-Express

DJI Mavic Mini Fly More Combo bij Kamera-Express

DJI Mavic Mini bij CameraTools (met Bancontact)

DJI Mavic Mini Fly more Combo bij CameraTools (met Bancontact)

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de laagste prijs in webshops in Nederland en België voor de door jou gekozen camera. Wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Op die manier willen wij helpen bij het vinden van de beste en goedkoopste compactcamera, systeem camera, spiegelreflexcamera, bridgecamera, videocamera, action camera, drone, vlog camera of instant camera. Voeg camera’s toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

Is het veilig om camera’s vanuit het buitenland te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

 

De beste camera van dit moment vinden?

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

 

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0