Search
Close this search box.

Prijsverlaging en cashback van €350 op de Sony A7 III tot 31 januari

Geüpdate op 21/01/2020 door Yoreh

De Sony A7 III is een van de best verkopende camera’s op dit moment en daarom heeft Kamera-Express een scherpe prijs op de camera geplakt. Zo krijg je een €150 cashback en zit er €200 korting op de camera. Een totale korting van €350!

Het is heel simpel. Je koopt de Sony A7 III bij Kamera-Express en je ontvangt binnen 28 dagen de cachback op je rekening. Daarbij kan het claimen van je cashback tot 15 maart 2020 als je het één van de A7 III modellen (met of zonder lens) koopt vóór 31 januari.

Bekijk A7 III korting actie

 

Sony Alpha A7III Body | CameraDeals.be

Sony Alpha A7III Body | CameraDeals.be

Sony Alpha A7III Body | CameraDeals.be

Sony Alpha A7III Body | CameraDeals.be

 

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0