Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sony onthult nieuwe filmcamera op 6 september, nog 3 camera’s in de koker

Geüpdate op 31/08/2022 door Yoreh

Het is de titel ‘Cinematography meets Robotic’ die lijkt aan te geven dat Sony camera’s een nieuwe technologische stap gaan zetten. Op 6 september zal Sony via hun Youtube kanaal een nieuw model onthullen. En waarschijnlijk zullen we binnenkort nog drie andere nieuwe modellen zien.

Het is Sony Rumors die aan de informatie is gekomen en weet dat we na deze PTZ E-vatting camera nog een Cine E-vatting en ZV-camera gaan zien. Maar, de onthulling van de Sony A7R V zal waarschijnlijk de grootste onthulling worden.

PTZ-camera

Een PTZ-camera staat Pan, Tilt en Zoom. Deze E-vatting camera zal fysiek geautomatiseerde functies hebben. Dit soort camera’s zijn voornamelijk populair onder live-streamers bij evenementen. Geen belangrijke camera voor consumenten dus.

Cine E-vattting camera

Voor veel filmmakers zal een compacte Cine E-vatting camera misschien een stuk interessanter zijn. Op papier lijkt het een model te worden dat in dezelfde lijn als de Sony FX3 ligt.

Sony-FX3-8k-uhd-cinema-camera-cameradeals.be

Sony FX3

Nieuwe Sony ZV APC-S (vlog) camera

De Sony ZV-E10 en Sony ZV-1 zijn twee populaire en betaalbare (vlog) systeem- en compactcamera’s, en daar komt dus een nieuw ZV-model bij. Waarschijnlijk is dat we een nieuw systeemcamera model zien, omdat compactcamera’s populariteit kwijtraken aan telefoons met de goede camera’s.

sony-zv-e10-vlogcamera-cameradeals

Sony ZV-E10

Sony A7R V

De Sony A7R V wordt een camera voor professionals of hobbyisten met een groot budget. De ‘R’ staat voor resolutie en dus zal ook deze camera extreem grote resoluties gaan gebruiken. Waar je grote resolutie voor nodig hebt? Vooral voor hele grote prints en bewerking.

De huidige Sony A7R IV kost je nieuw €3449 en de nieuwe versie zal er zeker niet goedkoper op worden. De A7R IV beschikt over de volgende eigenschappen:

61MP 35mm full frame Exmor R CMOS-sensor | 15-stop dynamisch bereik | 4K UHD @ 30fps | Pixel shift 240 mp foto’s | 10 foto’s per seconde | 567 fase-detectie autofocuspunten | Real-time Eye-AF | Stof- en sproeiwaterdicht | 9.44-miljoen dot EVF |

Sony-A7R-V-full-frame-systeemcamera-met-meer-dan-100-megapixels-cameradeals

We verwachten dat de A7R V op elk gebied behoorlijke sprongen gaat maken. Wie weet wordt er gebruikgemaakt van dezelfde sensor, maar met snellere uitleessnelheden en kortere verwerkingstijd. Het filmen in 4K 60fps lijkt een logische vervolgstap.

Videomaker feest

Voorlopig zijn de nieuwe camera’s van Sony voornamelijk interessant voor filmmakers en vloggers. Met de A7R V worden fotografen aangesproken, maar je hebt wel een zak met geld nodig. Het wachten is op meer betaalbare modellen zoals de Canon EOS R7 en EOS R10.

Beste deals van vandaag voor de Sony A7R IV:

Sony A1 vs Sony A9 II vs Sony A7R IV: de verschillen en welke is het beste voor mij?

Wat is CameraDeals?

Wij van Camera Deals vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera smartphones, camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!Camera-Deals-Logo-2022-150px-klein

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.nl

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt en het is normaal als je de betekenis niet weet. In ons woordenboek leggen we de voorkomendste camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf je bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0