Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sony toont video Airpeak Drone tijdens CES 2021

Geüpdate op 12/01/2021 door Yoreh

Sony is de eerste camerafabrikant die een keynote gaf tijdens CES 2021 in Las Vegas. We hadden een sterk vermoeden dat Sony de Airpeak Drone zou aankondigen, maar tot nu toe hebben ze alleen een video laten zien. 

In november 2020 kondigde Sony aan dat ze de Airpeak drone op de markt wilde brengen. De eerste drone die Sony heeft getoond is er een met vier propellers en gemaakt voor het zware werk. Hoewel er geen enkele specificatie bekend is, lijkt het erop dat de Airpeak een Sony A9 II kan dragen.

Bekijk de video hieronder:

Airpeak foto’s

Het is te zien dat het landingsgestel wordt op getrokken wanneer de drone in de lucht is. Hierdoor wordt het voor de gimbal mogelijk om 360-graden te draaien.

Sony-airpeak-drone

Foto: Sony

Sony-airpeak-drone-

Afgaand op bovenstaande foto lijkt het erop dat de Airpeak over obstakel sensoren beschikt aan elke kant van de drone.

Sony-airpeak-drone-

Op deze foto zien we een kleine camera met daaronder waarschijnlijk sensoren. Dit kan er op duiden dat dit de camera voor de piloot is. Grote kans dat deze camera volledig is gestabiliseerd en 4K film opneemt. De tweede operator bediend de gimbal en geplaatste camera.

Bekijk ook: de beste drones van dit moment

Sony-airpeak-drone

Foto: Sony

Sony-airpeak-drone

Foto: Sony

Als we naar bovenstaande foto kijken, kunnen we opmaken dat er een camera operator en een piloot aanwezig zijn.

Sony-airpeak-drone

Foto: Sony

Sony-airpeak-drone

Foto: Sony

Of dit de enige drone is die Sony uitbrengt is ook niet duidelijk. We kunnen er wel vanuit gaan dat het Japanse bedrijf vooral professionele modellen op de markt wil brengen, waarbij je zelf de camera plaatst. Dit betekent dat zij niet de concurrentie aangaan met de DJI drones. Zodra er meer nieuws bekend is hoor je het uiteraard meteen.

Bekijk ook: de beste drones van dit moment 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en blogs met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

CameraDeals.be logo

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Wil je een camera kopen maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland of Duitsland te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over online camera’s kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Volg ons op facebook en mis nooit de belangrijkste berichten! 

Nieuws en recente posts

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0