Search
Close this search box.

Win een Panasonic Lumix S1H systeemcamera met de ‘Bored @ Home’ film competitie

Geüpdate op 12/04/2020 door Yoreh

De cinematografie website ‘Cinema5D’ heeft de Bored @ Home competitie in het leven geroepen. De opdracht luidt om een video van 1 minuut te maken waarin je laat zien hoe verveeld je bent. De eerste prijs is een gloednieuwe Panasonic Lumix S1H full-frame systeemcamera.

Wat moet je doen?

Wat je doet en hoe je het maakt is helemaal aan jou, zolang het maar te maken heeft met jou/jullie in quarantaine en hoe je ‘Bored @ Home’ interpreteert.

Het belangrijkste is dat je het thuis opneemt en dat het er goed uitziet. Er wordt namelijk gelet op storytelling, montage, muziek en cinematografie.

Het maakt niet uit waar je vandaan komt of in welk land je woont. Iedereen kan meedoen!

Wat kan ik winnen?

De absolute hoofdprijs is de Panasonic Lumix S1H full frame systeemcamera. En dat is een geweldige prijs voor een relatief simpel project. De S1H is voornamelijk voor filmmakers een ideale camera, maar ook fotograferen kunnen enorm genieten van dit model.

Zo film je namelijk op een maximale resolutie van 6K op 24,25 en 30fps op enorm hoge bitsnelheden. In 4K haal je zelfs snelheden van 120fps!

De camera is zelfs de eerste systeemcamera die is gecertificeerd om Netflix producties op te nemen.

panasonic-lumix-s1h-full-frame-systeemcamera

Overige prijzen

Maar er is er meer! Zo kan je ook de volgende dingen winnen:

  • Blackmagic Design Davinci Resolve Studio 16 volledige licentie
  • Een licentie van 1 jaar voor alle cursussen van MZed- Education for Creatives
  • Pro Standard subscription van 1 jaar voor MusicVine – stock muziek.

Hoe werkt de competitie

Het aanleveren van je video kan tot 30 april 2020 23:59. De video moet het intro van cinema5D bevatten en de door jouw geschoten video mag maximaal 60 seconden duren. Alles dat daarboven komt wordt direct gediskwalificeerd.

Je kan je creativiteit de vrije loop laten gaan! Dat is mooi, want je zal er waarschijnlijk achter komen dat je veel meer leuke props thuis hebt dan dat je denkt.

Hoe win ik?

De video upload je naar youtube en de url stuur je op. Het stemmen gebeurd door middel een jury die samengesteld door Cinema5D. Zij geven een cijfer aan de volgende punten:

  • Originaliteit en creativiteit
  • Interpretatie van het thema “Bored @ Home”
  • Storytelling
  • Cinematografie

Meedoen met de competitie?

Op de website van Cinema5D kan je alle details over de competitie vinden.

De beste deals van vandaag voor de Panasonic Lumix S1H

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven wij je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera’s van dit moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

 

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

      Laat een reactie achter