Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Wordt onderdeel van de geschiedenis op 25 juli met Youtube docu ‘Life in a Day’

Geüpdate op 26/12/2021 door Yoreh

Op 25 juli 2020 heb jij de kans om onderdeel te worden van de grootste documentaire ter wereld: Life in a Day. Op deze dag film je jezelf, gebeurtenissen en beantwoord je aantal vragen. 

Het concept van Youtube ontstond 10 jaar geleden toen duizenden mensen op 24 juli 2010 hun dag filmde en deze video inzonden aan Youtube. Het resultaat; een geweldige documentaire over wat er wereldwijd op die ene dag gebeurde.

Youtube is opzoek naar authentieke beelden, met eerlijkheid en emotie. Insta-perfect is dus niet nodig en zal hoogstwaarschijnlijk niet worden geselecteerd. Iedereen kan meedoen en je hebt niet meer nodig dan je telefoon. Belangrijk is dat je horizontale beelden aflevert met zo goed mogelijk geluid.

Vier vragen

Film je dag en beantwoord de volgende vier vragen:

 • What do you love? (waar hou je van?)
 • What do you fear? (waar ben je bang voor?)
 • What would you like to Change? Either about the world, or your own life (Wat zou je willen veranderen in de wereld of je eigen leven?)
 • What is in your pocket? (wat zit er in je zak?)

Maak het zo persoonlijk als het kan en wellicht zie je jouw beelden terug in de grootste documentaire ter wereld. Filmen gebeurd op zaterdag 25 juli 2020 en inzenden kan van 25 juli tot 2 august. Vind alle informatie op de Life in a Day pagina.

Bekijk hier de Life in a Day van 24 juli 2010

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

CameraDeals.be logo

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland of Duitsland te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over online camera’s kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0