Search
Close this search box.

De Galaxy Z Fold4 krijgt een 10MP 3x telephoto camera volgens lek

Geüpdate op 07/04/2022 door Yoreh

Het Nederlandse GalaxyClub meld dat de nieuwe Samsung Galaxy Z Fold4 een 10MP telephoto zoomlens met 3x optische zoom zal hebben. Dat is een upgrade van t.o.v. de Z Fold3 die een 2x optische zoom 12MP camera heeft. 

De telezoom met 3x optische zoom lijkt dezelfde te zijn die ook in de Samsung Galaxy S22 zit. Op het eerste gezicht lijkt het verschil minimaal en er is zelfs een downgrade in megapixels. Maar, je krijgt daar wel een 3x in plaats van 2x optische zoom voor terug.

Camera verbeteringen

Naast de nieuwe zoom meld het lek van GalaxyClub meld ook dat er een 10MP selfie camera aanwezig is in de Samsung Galaxy Z Fold4. Wat we alleen niet weten is of dit om een camera onder of in het scherm gaat. Wat het ook wordt, de selfie camera zal beter zijn dan zijn voorganger.

Hoofdcamera’s

Helaas zijn de specificaties van de hoofdcamera’s niet gelekt en dus weten we niet of het vlaggenschip van de Fold smartphones de 50MP camera van de Galaxy S22-serie gebruikt.

Beschikbaarheid van de Galaxy Z Fold4

De Z Fold3 en Z Flip3 zijn uitgebracht in augustus 2021 en het lijkt logisch dat de Fold4 rond dezelfde tijd van dit jaar tevoorschijn komt.

Prijzen voor de Galaxy Z Fold3

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0