Search
Close this search box.

Overzicht van de meer dan 50 Adobe software programma’s

Geüpdate op 28/02/2023 door Yoreh

Adobe Robohelp, Spark, Scout en Dimension; verschillende Adobe applicaties waarvan je waarschijnlijk niet eens wist dat ze bestonden. Als je een fotograaf, filmer, ontwerper of website bouwer bent heb je waarschijnlijk wel eens met Photoshop, Dreamweaver, Premier Pro of Illustrator gewerkt. Zelfs als je niets weet van deze wereld is de kans groot dat je van Photoshop hebt gehoord. Het fotobewerkingsprogramma is zó bekend dat het zelfs een officieel werkwoord is geworden in de Engelse taal. Maar wat zijn al die andere 50+ applicaties. Ken jij ze? Na het kijken van deze video vind je misschien wel dat ene programma dat jij goed kan gebruiken voor bijvoorbeeld personage ontwerp of je nieuwe kledinglijn. 

In deze korte video, gemaakt door Humdog, worden meer dan 50 verschillende Adobe programma’s besproken. Sommige lijken op elkaar, sommige zijn bekend en sommige hebben we nog nooit van gehoord, maar lijken ons geweldig om te gebruiken. We vragen ons af of er iemand is die al deze programma’s al kende. Zo ja, laat het dan weten in de reacties!

Alle Adobe software programma’s

 1. Photoshop
 2. Illustrator
 3. Indesign
 4. Incopy
 5. Lightroom
 6. ridge
 7. Premiere Pro
 8. After Effects
 9. Media Encoder
 10. Prelude
 11. Audition
 12. Flash Professional
 13. Flash Builder
 14. Scout
 15. Animate
 16. Air
 17. Character Animator
 18. Dimension
 19. Fuse
 20. XD
 21. Dreamweaver
 22. Acrobat Reader
 23. Acrobat Reader Pro
 24. Creative Cloud
 25. Stock
 26. Fonts/Typekit
 27. Behance
 28. Portfolio
 29. Photoshop; Premiere Elements
 30. Spark
 31. ColdFusion
 32. Experience Cloud
 33. Photoshop Express
 34. Premiere Clip
 35. Illustrator Draw
 36. Lightroom for mobile
 37. Capture
 38. Aero
 39. Scan
 40. RoboHelp
 41. Presenter
 42. Captivate
 43. Framemaker
 44. Speedgrade
 45. Story Plus
 46. Muse
 47. Fireworks

Welke Adobe Programma’s zijn het belangrijkste voor jou? Laat het weten in de comments!

Wat is CameraDeals?

Wij van Camera Deals vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera smartphones, camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!Camera-Deals-Logo-2022-150px-klein

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.nl

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt en het is normaal als je de betekenis niet weet. In ons woordenboek leggen we de voorkomendste camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf je bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0