We mogen bijna weer op vakantie en dit is wat je nodig hebt

Geüpdate op 11/05/2021 door Yoreh

Langzaam maar zeker opent Europa de grenzen binnen het continent en dat is goed nieuws als je snakt naar vakantie. Vakantie is goed voor de (lokale) economie en goed voor onze geestelijke gesteldheid. Een win-win situatie, zolang we het maar veilig houden uiteraard. Wellicht had je plannen om een vakantiecamera te kopen al uit je hoofd gezet en heb je weinig zin in dit zoekproces, maar gelukkig hebben wij van CameraDeals alle artikelen, lijsten en gidsen die je nodig hebt op een rijtje gezet om je zoektocht makkelijk te maken.

De CameraDeals vakantiecamera uitzoeken gids

De eerste stap is onze gids voor het uitzoeken van een nieuwe camera voor op reis of vakantie. Eigenlijk zit alles dat je nodig hebt in deze gids verwerkt.

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

  • De juiste camerasoort kiezen
  • Vereiste eigenschappen van je camera
  • Objectieven
  • Tips over het reizen met camera apparatuur

Tips-kiezen-reis-camera-

–  Tips voor het kiezen van een camera voor op reis en vakantie –

Top-10 lijst beste reiscamera

Wil je het uitzoekproces overslaan en vertrouwen op ons oordeel, dan raden wij je de top-10 reiscamera’s aan. In deze lijst laten wij je de beste compactcamera’s zien voor op reis in elke prijsklasse. We letten hierbij natuurlijk op de functionaliteiten die we in onze gids bespreken. Denk hierbij aan gewicht, formaat, functionaliteiten, weer bestendigheid en nog veel meer.

Top10-reis-zoom-CompactCamera-van-dit-moment

– Top-10 reis/zoom compactcamera’s van dit moment – 

Top-10 lijst beste actioncamera’s

Ga je op een actieve of sportvakantie, dan kan een actioncamera goed van pas komen. Gelukkig hebben we deze net geupdate en de beste waterdichte actioncamera’s van dit moment op een reis gezet.

top-lijst-beste-action-camera-

De beste actioncamera’s van dit moment

Videocamera’s voor op vakantie

Een compact- of systeemcamera kan goed filmen, maar voor de beste videokwaliteit vind je in videocamera’s. Deze lijst laat de beste camcorders zien (camera’s die in de palm van je hand passen). De camera’s zijn voor elk budget en niveau.

De-beste-camcorders-van-dit-moment-voor-elk-budget-beginner-tot-professioneel-cameradeals-be

De beste camcorders van dit moment

Na het uitzoeken van de camera

Heb je een camera uitgezocht en prijzen vergeleken via onze prijsvergelijker? Goed zo! Uiteraard is het mogelijk om alleen je compactcamera mee te nemen, maar als je nét een stap verder en professioneler wil gaan, dan zijn er nog een aantal andere dingen waar je aan kan denken.

ReizenReizen

Reisuitrusting van een professional

Wat dacht je van een ministatief of een lensdoekje? Wil je weten wat professionals meenemen op reis, lees dan onze gids Camera apparatuur op reis voor de professional.

De-beste-vakantie-of-reis-fotografie-uitrusting-voor-de-professional

10x reizen met camera apparatuur als een pro

Nu is het tijd om wat handige fotografie tips te lezen waardoor jouw fotografie nóg beter wordt.

Wat dacht je van de tips over het reizen als een professional? Tips van een professional hoe je zo veilig en efficient mogelijk met camera apparatuur reist.

Reizen-met-foto-apparatuur-tips

– 10x reizen met camera apparatuur als een pro – 

Overzicht informatie pagina’s

In ons overzicht van informatiepagina’s vind je artikelen en blogs vol met informatie over het uitzoeken en kopen van camera’s en fotografietips. Deze pagina is goed om te ‘bookmarken’ omdat we deze continu updaten en nieuwe artikelen toevoegen. Al deze pagina’s komen natuurlijk ook voorbij op onze blogpagina!

Dit zijn de belangrijkste artikelen die je nodig hebt om een goede keuze te maken voor camera-apparatuur op reis. Wil je meer informatie of is er iets onduidelijk, laat dan zeker een bericht achter onderaan de pagina!

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kan je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

CameraDeals.be logo

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland of Duitsland te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over online camera’s kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Wat vind jij er van?

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0