Search
Close this search box.

Neem contact op met Yoreh van Camera Deals

Yoreh van Camera Deals met Nikon Zf in zijn handen voor een review (16) - 1280px

Voor alle vragen, opmerkingen, klachten en (samenwerkings)ideeën kun je onderstaand contactformulier invullen. Ik doe mijn best om je mail binnen een werkdag te beantwoorden.

Voor alle vragen, opmerkingen, klachten en (samenwerkings)ideeën kun je onderstaand contactformulier invullen. Ik doe mijn best om je mail binnen een werkdag te beantwoorden.

Contact opnemen

Camera Deals

 

Email

info[@]cameradeals.nl

 

Telefoon

06 24 61 48 71

 

 

Sociale media

Het team

Yoreh Schipper van Camera Deals

Yoreh Schipper 

Eigenaar Camera Deals (Rotterdam, Nederland)

Yoreh is een professioneel filmmaker, fotograaf en camera expert die sinds 2009 in de wereld van commerciële film en fotografie werkt. Zo heeft hij film opdrachten uitgevoerd voor namen als RTL, NPO3, MINI, Danone, Haribo, Karwei en nog vele anderen.

In 2012 heeft Yoreh zijn hbo-opleiding Communicatie & Multimedia Design, met richting fotografie en film, afgerond om vervolgens direct professioneel aan de slag te gaan. 

Manon Eline Visser | Schrijver op cameradeals.nl

Manon Eline Visser

Schrijver Camera Deals (Rotterdam, Nederland)

Manon Eline Visser (1991) is professioneel fotografe en richt zich voornamelijk op alles omtrent het gezin en retraites. Ze voltooide het Grafisch Lyceum en de Fotovakschool en staat sinds 2016 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dit heeft ze een tijdje gecombineerd met haar kantoorbaan, maar werkt inmiddels fulltime als zelfstandig fotograaf. Ze heeft diverse opdrachtgevers, zowel bedrijven als particulieren en reist tegenwoordig ook naar het buitenland.

Manon houdt ervan om mensen te fotograferen zoals ze echt zijn. Losjes, spontaan en genietend van het moment. De sferen en kleuren van haar foto’s zijn vaak heel herkenbaar.

Klanten benaderen haar dan ook vaak vanwege haar kenmerkende stijl. Manon haar beelden hebben een vintage stijl en zijn dromerig-stoer. Ontdek meer van Manon Eline Vissers werk via haar website en Instagram-account.

Over Camera Deals

Meer informatie over Camera Deals kun je vinden op de ‘over’ pagina. Je kunt altijd een e-mail sturen naar info@cameradeals.nl

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over camera kun je vinden op de speciale FAQ (veel gestelde vragen) pagina.

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0