Search
Close this search box.

Over Camera Deals

De missie

De gebruiker helpen een nieuwe camera, drone of lens helpen vinden en om van juiste apparatuur informatie te voorzien.

Over Camera Deals

Yoreh van Camera Deals

Sinds 2008 ben ik actief in de wereld van cinematografie, fotografie en muziekproductie en het is 2010 wanneer ik, Yoreh, mijn filmbedrijf opzet, waarmee ik vandaag de dag nog actief ben.

Al jaren reis ik de wereld rond met apparatuur en heb ik vele camera’s versleten, gehuurd, gekocht, geprobeerd en stuk gemaakt.

In 2019 heb ik CameraDeals.be opgezet vanuit de behoefte om een goede prijsvergelijker te bouwen die ook kloppende informatie over de camera’s en toebehoren verschaft.

Sinds april 2022 is cameradeals.be overgegaan in cameradeals.nl. Ik heb hiervoor gekozen om een nog grotere groep mensen aan te kunnen spreken.

Het is voor mij belangrijk dat je op deze website niet alleen prijzen vergelijkt en een goede deal vindt, maar ook dat deze is gevuld met camera reviews, artikelen over fotografie, cinematografie, cameranieuws en tricks & tips. Ik zie veel camera-informatie websites die één van deze elementen hebben, maar nog geen die alles hebben. En als ze er al zijn, dan zijn ze gemaakt voor de Engelstalige wereld.

Cameradeals.nl vormt samen met cameradealsonline.com, cameradealsonline.uk en kameradeals.de een internationaal netwerk (in aanbouw).

Voordelen van Camera Deals

Ik wil de nadruk leggen op goede informatie verschaffen.

Voor mij is het waardevoller om jou van goede camera-informatie te voorzien, dan dat ik een click of een verkoop krijg. Het draait allemaal om vertrouwen.

Ik heb de meeste producten echt in handen gehad, getest en gereviewd.

Er zijn vele websites zoals die van mij, maar lang niet iedereen heeft de producten ook daadwerkelijk geprobeerd. Ik wel.

Veiligheid is van groot belang. Dat betekent dat alle winkels waarnaar ik verwijs veilig zijn. Denk aan thuiswinkel beoordelingen, iDeal betalingen en consumentenrecht.

Prijzen die up-to-date zijn. Dankzij speciale price scrapers haal ik de laatste prijzen van de producten op. Deze worden dagelijks bijgewerkt.

Yoreh van Camera Deals met Nikon Zf in zijn handen voor een review (6)
Yoreh met camera in de hand in studio

Ik sta open voor feedback!

Als je het gevoel hebt dat er iets niet klopt of mist op de website, of als je ideeën hebt, dan kun je altijd contact opnemen door een e-mail aan info@cameradeals.nl. Bekijk alle contactmogelijkheden via de contact pagina.

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0