Adverteren op CameraDeals? Bekijk alle opties!

Adverteren-op-cameradeals-header-banner

Adverteren op CameraDeals.nl

Op deze pagina vind je alle vormen waarmee je kan adverteren op cameradeals.nl. De artikelen bevatten uitgebreide informatie over de mogelijkheden, tarieven en aanleverspecificaties.

cameradeals-banner-adverteren

Adverteren met banner ads

Gebruik banners om altijd op te vallen en bezoekers naar uw website te krijgen. Banner ads weergeven we in de header, side-bar, in-pagina en footer. Bekijk onze pagina over banner advertentie adverteren op cameradeals om alle opties en tarieven te zien.

cameradeals-adverteren-voor-creatievelingen-en-fotograven-en-filmmakers

Promotie van fotografen, filmers en creatievelingen

Ben je een fotograaf, filmmaker, model, animator of een creatieveling in deze sector, dan is het mogelijk om door een eigen pagina jezelf, je werk of bedrijf te promoten. Via de infopagina vind je alle info over het promoten van je portfolio.

cameradeals-gesponsorde-review

Gesponsorde review

De gesponsorde review bekijkt een product of service in opdracht van de klant. De review is open en eerlijk en prijs ook het product aan. Bekijk wat de mogelijkheden zijn om een product of service te reviewen.

cameradeals-gesponsord-artikel

Gesponsord artikel

In een gesponsord artikel kan bijna elk bedrijf hun dienst promoten. Denk hierbij aan een algemene tekst over camera, waarbij we naar de klant verwijzen. Een andere optie is in de vorm van een gastblog, waarbij de blogger naar een andere pagina linkt.

cameradeals-evenement-promotie

Evenement promotie

Bij het promoten van een evenement kun je denken aan een opening van een voorstelling, galerie of winkel, een première van een film of andere (online) evenement dat binnenkort plaatsvind. Bent u geïnteresseerd in Evenement Promotie of wilt u meer informatie? Neem contact op over Evenement Promotie

cameradeals-camera-winkel-adverteren

Camerawinkel promotie

Speciaal voor de (kleinere) camerawinkels bieden wij een pagina aan met (locatie) informatie over de winkel en het soort producten dat de winkel biedt. Op deze manier krijg je een extra manier om klanten naar de (fysieke) winkel te krijgen, zonder dat affiliate URLs nodig zijn. Bent u geïnteresseerd in Camerawinkel Promotie of wilt u meer informatie? Neem contact op over Camerawinkel promotie

Tekst kan niet worden gekopieerd.

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart