Search
Close this search box.

Nikon Z6 II test en review: haarscherpe foto’s, lichtelijk gedateerd

Geüpdate op 25/10/2023 door Yoreh

Tijdens deze Nikon Z6 II test en review van Camera Deals testen we de camera op het gebied van fotografie, autofocus, snelheid, ergonomie en algemene prestaties.

De Nikon Z6 II is de opvolger van de populaire en goed betaalbare Nikon Z6 en heeft binnenin een aantal goede upgrades gekregen. Zo heeft de opvolger een extra geheugenslot en een tweede Expeed 6 processor, waardoor je meer foto’s per seconde maakt. Het is mogelijk om te filmen in 4K 60fps, maar dan wel zonder vari-angle scherm. Het interessante aan deze camera is zijn kracht en goed betaalbare prijs. Nikon Nederland heeft Camera Deals de Z6 II geleend samen met de Nikkor 24-70mm f/4S en 70-200mm f/2.8 S. Alle gemaakte beelden zijn met deze lens combinaties gemaakt.

7.7Expert Score
Nikon Z6 II recensie in het kort

De Nikon Z6 II komt uit 2020 en heeft technologie die vandaag de dag nog prima mee kan. De fotokwaliteit is geweldig, met goede contrasten, kleuren en details recht uit de camera. De RAW-foto's geven je veel ruimte om het meeste uit de hooglichten en schaduwen te halen. De camera is ook snel, want met 14 foto's per seconde kun je bijna elk snel onderwerp vastleggen. Hoewel de Autofocus en tracking werkt tijdens burst fotografie, zijn we niet heel enthousiast over de dieren focus. Deze moet af en toe zoekenen zit er soms naast. De mensen hoofd en oogfocus werkt echter wel met precizie. De camera voelt robuust aan en je hebt kwaliteit in handen, het is wel jammer dat er voor een tilt-scherm is gekozen. Dat betekent dat je een grote groep filmmakers uitsluit, terwijl de Z6 II prima videobeelden aflevert. Al met al heb je met de Z6 II een goede en snelle 24MP full frame BSI-sensor camera in handen, met dubbele Expeed 6 processoren, die vooral voor fotografen een feest is om te gebruiken.

Ontwerp
8
Fotografie
9
Film
7
Ergonomie
7
Menu
7
Autofocus
8
Snelheid
8
Pluspunten
  • Goede beeldkwaliteit
  • 5-assige beeldstabilisatie
  • 14fps burst
  • Robuust ontwerp
- Minpunten
  • Geen vari-angle scherm
  • dierenfocus werkt niet altijd goed

Waar de Nikon Z6 II te koop is:

Toon alles + Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Nikon Z6 II Body
Laatste updates:
  • €1.849,00 - 28/11/2023
  • €1.649,00 - 29/10/2023
Sinds: 29/10/2023
  • Hoogste prijs: €1.849,00 - 28/11/2023
  • Laagste prijs: €1.649,00 - 29/10/2023
Laatste Amazon prijsupdate was: 23/03/2024 21:03
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

 

Deze review is 100% onafhankelijk en niet gesponsord door Nikon Nederland of een andere partij. Nikon Nederland heeft de Nikon Z6 II meegegeven om te testen, zonder enige voorwaarden over het eindoordeel. Dit artikel is gebaseerd op eigen ervaringen met de camera en op basis daarvan heb ik mijn mening en conclusie gevormd. 

Nikon Z6 II test en review: Specificaties

De grote stap van de Nikon Z6 naar de Z6 II is de verdubbeling van beeldprocessoren. Dit zorgt uiteraard voor een hogere snelheid in fotografie en in algemene werking.

Nikon Z6 II (2020)Nikon Z6 (2018)
Sensor24.5MP Full Frame CMOS BSI24.5MP Full Frame
ProcessorDual Expeed 6Expeed 6
AF-punten273 hybride AF273 hybride AF
ISO100-51,200 (50-204,800 uitbreidbaar)100-51,200 (50-204,800 uitbreidbaar)
Resolutie formaat6045 x 4021, 24.5mp6045 x 4021, 24.5mp
VideoUHD 4K 60fps | FHD 24-120fps4K 30fps UHD
Zoeker3690k-dot OLED | 100% bereik | 0.8x vergroting | 60Hz3690k-dot OLED | 100% bereik | 0.8x vergroting | 60Hz
Geheugenkaarten1x SD UHS-II , 1x CFexpress 2x SD UHS-II
Beeldstabilisatie5-assig tot 5-stops5-assig tot 5 stops
LCD3.2-inch tilt, 2100K dots3.2-inch tilt, 2100K dots
Burst12fps met tracking | max.14fps12fps
ConnectiviteitWifi 2,4/5GHz, Bluetooth 4.2, USB-C, Mini HDMI, GPS, Microfoon, KoptelefoonWifi 2,4/5GHz, Bluetooth 4.2, USB-C, Mini HDMI, GPS, Microfoon, Koptelefoon
Body Formaat134 x 101 x 70 mm134 x 101 x 68 mm
Gewicht615gr, 705g met accu667gr, 675 met accu

Nikon Z6 II Test en Review: Introductie jaar en prijs

De Nikon Z6 II werd op de markt gebracht op 14 oktober 2020 en is, op het moment van schrijven, al wat ouder. Uiteraard nemen we dat gegeven mee bij het testen van de eigenschappen. Op het moment van schrijven koop je de Z6 II body voor € 1849, maar de camera is ook in andere pakket samenstellingen beschikbaar.

Nikon Z6 II test en review camera productfoto's - camera deals

Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

Nikon Z6 II test en review: Ontwerp

Aan de buitenkant is de Z6 II identiek aan zijn voorganger en alle nieuwe eigenschappen moeten we binnenin zoeken. De Z6 II heeft een gewicht van 615 gram en 705 gram met accu. Met 134 x 101 x 70 mm kunnen we het een compacte systeemcamera noemen.

Nikon Z6 II test en review camera productfoto's - camera deals

Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

De camera voelt stevig aan en je merkt dat deze tegen een stootje kan. De knoppen draaien soepel, de joystick is precies en je hebt een goede grip. Het is fijn dat de Z6 II een soort van bult aan de achterkant heeft waar je je duim onder kunt plaatsen. Dit geeft extra grip. Je merkt dat je een robuuste en kwalitatief hoogwaardige camera in handen hebt.

LCD en EVF

Het LCD-scherm heeft een formaat van 3.2-inch en dat is een prima formaat. Met 2100k-dots is de resolutie aan de prima kant. Helaas heeft Nikon er niet voor gekozen het tilt-scherm te vervangen door een vari-angle scherm. Dit zorgt er direct voor dat Nikon zichzelf buitenspel zet als het om de vlog en video wereld gaat.

Nikon Z6 II test en review camera productfoto's - camera deals

Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

Maar ook voor fotografie is het hebben van een vari-angle scherm best handig. Zo stond de camera bij het testen van wat beelden in een hoek en hoe ik het ook probeerde, ik kon het scherm niet goed zien. Het blijft een enorm minpunt. Maar, we hebben bij de Nikon Z8 (uit 2023) gezien dat Nikon nu wel het scherm kan kantelen, zodat het ook van de zijkant goed te zien is.

Nikon-Z8-test-en-review-product-fotos-tilt-lcd-scherm

Op deze foto de Nikon Z8 en hoe het scherm op de Z8 kan kantelen, wat bij de Z6 II niet mogelijk is. Maar, de Z8 is een camera die drie jaar nieuwer is dan de Z6 II. Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

Het is fijn dat het scherm een beetje naar buiten komt wanneer je deze tilt. Het geeft het idee van ruimte en dat je niet helemaal vastzit aan de body, wat je bij een vari-angle scherm weer wel hebt. Hoewel het scherm niet naar buiten open hoeft te slaan, hopen we dat de volgende versie een manier heeft waardoor je jezelf kunt zien tijdens video-opnames.

Nikon Z6 II test en review camera productfoto's - camera deals

Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

Over het scherm gesproken; het is uiteraard een aanraakscherm, wat snel werkt en over goede contrasten beschikt. Ook tijdens het fotograferen in felle zon merk ik dat het scherm en de info daarop goed te zien is.

Top-lcd scherm

Bovenop de body heeft Nikon een zwart-wit lcd-scherm geplaatst, waar je de instellingen snel kunt aflezen. Een fijne toevoeging, want je kunt nog wel eens verdwalen in de informatie die op het grote lcd-scherm aan de achterkant wordt getoond.

Nikon Z6 II test en review camera productfoto's - camera deals

Het zwart-wit lcd-scherm bovenop de Z6 II. Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

Geheugenkaartsleuven

Met een SD UHS-II slot erbij, heeft de Nikon Z6 II nu dubbele kaartsleuven. Dit zorgt ervoor dat je de minder dure UHS-II kaarten die je al hebt liggen kunt gebruiken. Helaas is het niet mogelijk om direct back-ups te maken of continu te blijven werken. Hiervoor heb je namelijk gelijksoortige kaartsleuven nodig. Maar, een extra slot is al een fijne stap.

Nikon Z6 II test en review camera productfoto's - camera deals

Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

CFexpress kaarten zijn groter, sneller en ook een stukje duurder. Nu is het voor de snelheden en resoluties van de Z6 II niet een vereiste om de snelle CFexpress kaarten te gebruiken. Of je SD- of CFexpress kaarten nodig hebt hangt van je voorkeur af en welke je al in huis hebt. In dat geval is het fijn dat Nikon je laat kiezen, hoewel ik denk dat twee sleuven van dezelfde soort handiger zijn.

Nikon Z6 II test en review: Fotografie

Met de full frame sensor en twee Expeed 6 beeldprocessoren neem je foto’s van 24.2MP (6048 x 4024). Deze foto’s zijn te nemen in RAW en JPEG en de maximale bitdiepte van de foto’s zijn 12-bit RAW bestanden. Met deze RAW bestanden kun je tot 124 foto’s nemen tot de buffer vol zit. In JPEG gaat dit tot 200 foto’s.

Nikon Z6 II test en review camera productfoto's - camera deals

Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

De foto’s die uit de Z6 II komen zijn scherp, helder en tonen natuurlijke kleuren. Tijdens mijn test merkte merk ik hoe rijk de contrasten zijn en dat er een behoorlijk dynamisch bereik aanwezig is. Het standaard kleurprofiel voelt wel wat sterk aan als het om contrasten en desaturatie gaat, maar dit is uiteraard op te lossen door een aan kleurprofiel te kiezen of in de nabewerking.

Burst

Die dubbele beeldprocessoren zijn vooral goed voor het nemen van veel foto’s achterelkaar. Handig voor sport, vogels of zelfs rennende kinderen. De maximale burst is 14 foto’s per seconde (elektronische sluiter) en 12fps wanneer je ook AF-tracking werkend wil hebben.

Nikon Z6 II huwelijksaanzoek en autofocus test - camera deals

Flashmob tijdens het huwelijksaanzoek Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

De burst kon ik goed testen tijdens een rondje Biesbosch op de fluisterboot en een huwelijksaanzoek/dans die werd gedaan rond het Boijmans kunst Depot in Rotterdam. Zeker bij dansende en springende mensen is het belangrijk dat perfecte moment vast te leggen en de 14fps heeft daar goed bij geholpen. Hoewel de 14fps nóg beter van pas komt bij vogel- of sportfotografie.

Nikon Z6 II huwelijksaanzoek en autofocus test - camera deals

Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

Witbalans

Bij het bekijken van de huwelijksaanzoek foto’s zie ik dat de witbalans alle kanten is opgeschoten. Hierbij is er een redelijk groot verschil tussen de warmere en koelere kleuren. En dat terwijl het een zonnige dag was, waarbij het natuurlijke licht veranderde. De witbalans is achteraf natuurlijk prima aan te passen, maar je een reeks in één keer bewerken wil, dan kost het best wat extra tijds om de witbalans straks te trekken. Bij andere, zelfs oudere, camera’s merk ik dat de automatische witbalans iets beter zijn werk doet.

Nikon Z6 II huwelijksaanzoek en autofocus test - camera deals

Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

HDR fotografie

Het hangt ervan af hoe je het bekijkt of de HDR-functie handig is. Ben je een RAW (NEF) fotograaf, dan kun je met de RAW-beelden HDR-beelden maken door de hooglichten op -100% en schaduwen op +100% te zetten. Het nadeel hiervan is dat je de RAW foto moet bewerken, wat uiteraard extra tijd kost. De HDR-functie in de Z6II maakt vanzelf meerdere foto’s in verschillende belichtingen en voegt deze in de camera al samen tot een JPEG. De functie is dus ideaal als je geen zin in de nabewerking hebt.

Nikon Z6 II HDR test - camera deals

HDR-foto met de Nikon Z6 II. Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

De kwaliteit is van de HDR-foto is indrukwekkend als je bedenkt dat deze dag een volledig overbelichte lucht had. Maar in alle eerlijkheid, de Z6 II moest met weinig licht werken en ik denk dat de camera het goed heeft gedaan.

Nikon Z6 II Voorbeeld fotos-7

De maan. Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals.

ISO en ruis

Bij hogere ISO-prestaties profiteert de Z6 II van de dubbele Expeed 6 processoren. Uiteraard presteert de camera beter dan zijn voorganger bij hogere ISO-waardes. Dit zorgt ervoor dat je de ISO met een gerust hart tot 12800 kunt opschroeven, voordat je zwaardere ruis in het beeld te zien krijgt. Uit de test blijkt vooral de de Z6 II het op ISO 6400 beter doet dan rivalen als de Lumix S5, EOS R6 en Sony A7 III.

Nikon Z6 II Bieschbos Camera Deals-492

Deze foto heb ik in eerste instantie met de verkeerde instellingen genomen, waardoor deze te donker was. Er is geen ruis te zien in de schaduwen, terwijl ik deze behoorlijk heb opgelicht. Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals.

Nikon Z6 II test en review: Knoppen

Over het algemeen zitten alle knoppen op een logische plek en zijn makkelijk te bereiken. Hoewel de foto/video switch het menu niet veranderd, verandert het wel wat je op het scherm ziet. Zo zie je in de videomodus informatie op het scherm over de geluidsopname en filmresolutie. Terwijl bij de fotomodus juist wordt getoond of je in RAW of JPEG opnames maakt. Handig!

Nikon Z6 II test en review camera productfoto's - camera deals

Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

Het aanpassen van de ISO-waarde gaat via de ISO-knop en draaischijf. In principe is er ruimte voor een aparte schijf, wat de workflow ten goede zou komen. Maar, dankzij de diepe grip heb je de camera goed vast en is het voor elk formaat hand makkelijk om de ISO-knop en draaischijf op hetzelfde moment te bedienen. Snelle bediening is dus gewoon mogelijk.

Nikon Z6 II test en review camera productfoto's - camera deals

Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

De body is relatief klein en daardoor is er ruimte voor maar één draaiknop. Dit zorgt ervoor dat je het wisselen tussen continu en enkele opnames niet via een knop, maar het schermmenu moet kiezen. Gelukkig is er wel een toegewijde knop aanwezig die dit menu omhoog haalt, zodat je snel door kunt werken. Deze knop zit helemaal rechtsonder aan de achterkant.

Nikon Z6 II test en review camera productfoto's - camera deals

Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

FN-Knoppen

De fn knoppen aan de voorkant van de lens zijn te bedienen door ze in te drukken en vervolgens de voorste draaischijf te gebruiken. Standaard staan de Fn1 en Fn2 knoppen op het veranderen van de witbalans (Fn1) en het veranderen van de dier- of mens focus (Fn2). Uiteraard zijn deze aan te passen naar een andere instelling.

Nikon Z6 II test en review camera productfoto's - camera deals

Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

Nikon Z6 II test en review: Menu

Het menu voelt wat vreemd aan voor mij, maar ik ben dan ook meer gewend aan Panasonic en Canon menu’s. Elke categorie, bijvoorbeeld fotografie, bestaat uit één lange pagina. Aan de ene kant is dat overzichtelijk, maar aan de andere kant weet ik hierdoor niet waar exact de ‘Hoge ISO-ruisondrukking’ instelling staat. Er is namelijk geen pagina aanduiding, wat Canon bijvoorbeeld wel doet door middel van tabbladen.

Nikon Z6 II test en review camera productfoto's - camera deals

Nikon menu waarbij je door het menu kunt scrollen. Naar mijn idee onhandig, omdat het lastig te onthouden is waar welke instellingen staat. Daarbij gaat het scrollen door het menu via touch niet heel soepel. Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

Ook ben ik niet te spreken over hoe de aanraking van het scherm raakt. Wanneer ik naar boven of onder wil, wordt er eerst direct feedback gegeven dat ik een onderdeel van het menu aanraak, en vervolgens beweegt het menu een klein en soms groter stuk naar boven of beneden. Ook de navigatierichting voelde niet helemaal logisch voor mij.

Elk menu bestaat uit een lange pagina en het is lastig om te onthouden waar welke instelling staat.

Nikon Z6 II test en review: Video

Het mag duidelijk zijn dat de Nikon Z6 II zich minder op video dan fotografie focust en dat is te zien aan het tilt-scherm en andere beperkingen. Het is mogelijk om UHD 4K met 60 frames per seconde te filmen, maar daar zit wel een enorme 1.5x crop op. De 60fps functie is tijdens een latere firmware-update toegevoegd en zelfs drie jaar later is deze crop er niet vanaf gehaald.

Intern maak je 8-bit opnames en 10-bit is alleen te halen wanneer je het beeld via de HDMI uitzend naar een recorder. Het is ook mogelijk 12-bit RAW beelden te maken, maar daarvoor moet je wel de RAW-update erbij kopen. Nog een teken dat Nikon niet wil dat je op de video focust.

Nikon Z6 II test en review camera productfoto's - camera deals

Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

Goed nieuws is dat de mens- en dier focus goed werkt wanneer je video’s maakt. Waar de Z6 nog alleen dieren gezichten kon volgen, kan de Z6 II nu ook de ogen vinden in videomodus.

En hoewel de Z6 II zich niet echt richt op video, zijn Zebra en Peaking wel beschikbaar.

Geluidopnames tijdens video

Tijdens de test vergelijk ik audio-opnames, met een dasspeld microfoon, tussen de Canon EOS R6 Mark II en de Nikon Z6 II. Wanneer ik deze naast elkaar leg klinkt de Z6 II een beetje blikkig en mist goede bastonen. Combineer dit met het missen van het kantelbare scherm en ik zou de Z6 II afraden voor professionele videoproducties.

Nikon Z6 II test en review: Beeldstabilisatie

Er is 5-assige beeldstabilisatie aanwezig die tot 5-stops aan bewegingscorrectie brengt. Uiteraard werkt dit niet als een magische oplossing tegen elke beweging, maar helpt een hoop. Voor zowel foto als video is de stabilisatie zeer bruikbaar, zeker wanneer je met langere sluitertijden of vanuit de hand werkt.

Het scheelt ook een hoop dat er geen crop op de stabilisatie zit, waardoor je niet hoeft te kiezen of je deze aan of uit zet. Altijd aan werkt prima, tenzij je specifieke video-opnames maken wilt.

Nikon Z6 II test en review: Autofocus

De Autofocus van de Z6 II heb ik uitvoerig op zowel mensen als dieren getest. Het valt me op dat er een verschil zit tussen de kwaliteit van mens- en dieren focus, waar de mens focus tijdens mijn test beter werkt dan die van de dieren. Tijdens het huwelijksaanzoek waren er vele mensen aanwezig en, met de juiste instellingen, weet de Z6 II elk persoon makkelijk te vinden en te volgen, ook wanneer deze omdraait.

Nikon Z6 II huwelijksaanzoek en autofocus test - camera deals

Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals

De autofocus op dieren laat soms te wensen over. Zo merk ik dat een eend die in zijn eentje in het water zit soms niet goed wordt opgepakt. Dit zorgt voor een reeks aan onbruikbare foto’s en dat is jammer. Nu kun je zeggen dat de eend een schudkleur heeft en minder makkelijk te herkennen is in het groenige water en tussen de boomstammen, maar aan de andere kant is dat het hele idee van de dieren focus; dieren herkennen.

Nikon Z6 II Bieschbos Camera Deals-265

Hoewel vogels van dichtbij redelijk makkelijk worden opgepakt, heeft de autofocus moeite met het herkennen van vogels die wat verder weg zitten of wat verstopt zitten. Foto: Yoreh Schipper / Camera Deals.

Nikon Z6 II test en review: Conclusie

De Nikon Z6 II is een camera uit 2020 en uiteraard heb ik hier rekening mee gehouden en de camera niet te veel met hedendaagse technologie vergeleken. Maar, ook als je dat wel doet is de Z6 II een goede camera om aan te schaffen wanneer je een fotograaf bent. De autofocus is snel en doet vooral zijn werk goed bij het herkennen van mensen. De beelden zijn helder, scherp en de foto’s die direct uit de camera komen hebben een natuurlijke look. Ook bij weinig licht kun je nog lang doorgaan met fotograferen, omdat ruis goed wordt onderdrukt bij hogere ISO-instellingen.

Het blijft jammer dat Nikon heeft gekozen voor een tilt-scherm, maar zoals we bij de Z8 kunnen zien hebben ze dit probleem aangepakt. Voor de tijd en zijn prijs is dit nog altijd een goede en professionele full frame aankoop. De knoppen op de camera hebben een goede plaatsing, waardoor het gebruik natuurlijk en snel verloopt. De diepe grip helpt bij het stevig vasthouden van de camera.

De Nikon Z6 II is een aanrader als je zoekt naar een upgrade naar een full frame en professioneel systeem. Zeker als je nu nog een DSLR bezit. Het is altijd mogelijk FTZ adapters te gebruiken, hoewel je dan wel een stop aan licht inlevert.

Daarnaast is het ook een prima reiscamera (705gr), zeker wanneer je Nikon’s Nikkor 24-200mm f/4-6.4 VR zoomlens meeneemt.

Ben je in het bezig van een Nikon Z6, dan is het de upgrade zeker niet waard. Tenzij je echt die tweede kaartsleuf nodig hebt natuurlijk.

7.7Expert Score
Nikon Z6 II cijfers

Ontwerp
8
Fotografie
9
Film
7
Ergonomie
7
Menu
7
Autofocus
8
Snelheid
8
Pluspunten
  • Goede beeldkwaliteit
  • 5-assige beeldstabilisatie
  • 14fps burst
  • Robuust ontwerp
- Minpunten
  • Geen vari-angle scherm
  • dierenfocus werkt niet altijd goed

Wat is Camera Deals?

Camera Deals is opgezet door professioneel fotograaf, filmmaker en camera-expert Yoreh Schipper. Camera Deals vindt voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. De website is 100% onafhankelijk en richt zich op het bedienen van de lezers. Bij Camera Deals kun je camera prijzen vinden, we schrijven tests & reviews, blogs met tips, we hebben een camera uitzoekhulp en informatie over camera’s. Daarbij geeft de website je het laatste nieuws over camera’s, lenzen, camera smartphones, camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op deze manier krijg je hulp bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires.Camera-Deals-Logo-2022-150px-klein

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

      Laat een reactie achter