Fotografie blog

Camera-deals-blog-en-nieuws-1250

Yoreh-op-pagoda-met-camera-in-myanmar

Yoreh op pagoda’s in Bagan, Myanmar.

Hoi, ik ben Yoreh, de eigenaar van Cameradeals.nl en op deze fotografie blog vind je het laatste fotografie- en cameranieuws. Daarnaast staat de blog vol met tips en tutorials die je kunt inzetten voor fotografie en film. Denk aan nieuws en geruchten over nieuwe camera’s, objectieven, camera smartphones, drones en videocamera’s. Maar ook artikelen, bijvoorbeeld het beter besturen van een drone of nog mooiere portretfoto’s maken.

Camera Nieuws & Blogs

Geruchten De eerste tekenen van een GoPro Hero 12 Black

De eerste tekenen van een GoPro Hero 12 Black

Traditiegetrouw brengt GoPro hun nieuwe producten uit in september, maar tot nu toe hebben we nog niets gehoord over een opvolger van de GoPro Hero ...

Welke informatie behandelt Camera Deals op de fotografie blog?

Op de fotografie blog van Camera Deals bieden we een groot scala aan informatie aan. Hieronder leggen we per onderdeel uit wat de blog biedt.

Camera apparatuur en fotografie nieuws

Een belangrijke sectie is het nieuws. We willen onze lezers op de hoogte houden van apparatuur releases en geruchten, waardoor de gebruikers altijd weten wanneer een nieuw product op de markt is. Deze informatie vind Camera Deals door officiële kanalen van fabrikanten en gerenommeerde geruchten websites in de gaten te houden. Nieuws wordt alleen geplaatst als we het vanuit meerdere bronnen kunnen bevestigen. Uiteraard doen we ook ons eigen onderzoek en komen via contacten uit op nieuwe ontwikkelingen.

Fotografie en camera tips

Netzoals de camera blog van Kamera Express, maken we gebruik van themas. Themas worden gebruikt voor overkoepelende onderwerpen als portret- of vogelfotografie. We willen met onze blog zorgen dat zowel beginnende als gevorderde fotografen worden voorzien van bruikbare informatie. Zo behandelen we standaard zaken als belichtingsdriehoek en ISO. Vergeet ook ons camera termen woordenboek niet, waarin we alle veel voorkomende camera termen kort en bondig uitleggen.

Apparatuur informatie

Om ervoor te zorgen dat Camera Deals de lezer van alle basisinformatie voorziet, hebben we standaard artikelen als ‘wat is een systeemcamera‘ en ‘wat is de beste camera voor mij‘ tot toplijsten met veel soorten camera-apparatuur. Alle camera’s en lenzen die op dit moment worden verkocht hebben we ook met volledige productomschrijving als product toegevoegd. Op deze pagina’s vind je de beste prijzen in Nederland en België en korte review.

Waar haalt Camera Deals de informatie vandaan voor de fotografie blog?

Het grootste deel van de camera tips en informatie hebben we opgedaan door de ervaring in fotografie en film. Door de jaren heen steek je veel op en maak je een hoop stuk. Al deze ervaringen komen goed van pas voor de informatie blog. Uiteraard zijn er vele bronnen op internet die de blog helpen te verbeteren. Wij gebruiken die informatie en verbeteren die voor onze lezers. Meer over camera deals is te vinden op onze speciale pagina.

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart