Zoek
Sluit dit zoekvak.

Camera Deals blog en nieuws

Geüpdate op 15/12/2023 door Yoreh De Fujifilm Instax Mini 12 is een goed betaalbare instant camera voor de party-ganger of

Geüpdate op 19/12/2023 door Yoreh Nikon heeft me de nieuwe, maar klassiek ogende, Zf gegeven om te testen en reviewen.

Geüpdate op 06/12/2023 door Yoreh Sony A7C II en A7C R test en review: ideaal voor professionals onderweg In deze

Geüpdate op 08/11/2023 door Yoreh De Sony A9 III is aangekondigd en is een professionele full frame sportfotografie camera die

Wat is een compact camera? Een compact camera is, zoals de naam al zegt, compact, licht, heeft altijd een vaste

Geüpdate op 06/02/2024 door Yoreh De FUJIFILM X-S20 is een hybride APS-C systeemcamera die Fujifilm Nederland me heeft geleend om

Geüpdate op 26/09/2023 door Yoreh De DJI Mini 4 Pro is uitgekomen en is een minder dan 250-gram wegende drone

Als je begint met foto’s maken, zul je al snel merken dat het lastig is om het perfecte plaatje te

Geüpdate op 11/12/2023 door Yoreh In deze Nikon Z30 review, die ik van Nikon Nederland te leen heb, ga ik

Geüpdate op 21/09/2023 door Yoreh Pas op Fujifilm, want Nikon heeft met de Zf een retro camera uitgebracht die er

Geüpdate op 13/09/2023 door Yoreh De Fujifilm GFX 100 II is op de markt met de allernieuwste technieken. We kunnen

Geüpdate op 13/09/2023 door Yoreh De OM System Tough TG-7 camera pronkt met een indrukwekkende reeks functies die hem ongelooflijk

Geüpdate op 12/09/2023 door Yoreh We kunnen zeggen dat 2023 een geweldig jaar is voor de kleinere sensoren. Zo zagen

Welke informatie behandelt Camera Deals op de fotografie blog en camera nieuws pagina?

Op de camera nieuws en fotografie blog pagina van Camera Deals staat een groot scala aan informatie. Hieronder leg ik per onderdeel uit wat de blog biedt.

Camera apparatuur en fotografie nieuws

Een belangrijke sectie is het nieuws. We willen onze lezers op de hoogte houden van apparatuur releases en geruchten, waardoor de gebruikers altijd weten wanneer een nieuw product op de markt is. Deze informatie vind Camera Deals door officiële kanalen van fabrikanten en gerenommeerde geruchten websites in de gaten te houden. Nieuws wordt alleen geplaatst als we het vanuit meerdere bronnen kunnen bevestigen. Uiteraard doen we ook ons eigen onderzoek en komen via contacten uit op nieuwe ontwikkelingen.

Fotografie en camera tips

Netzoals de camera blog van Kamera Express, maken we gebruik van themas. Themas worden gebruikt voor overkoepelende onderwerpen als portret- of vogelfotografie. We willen met onze blog zorgen dat zowel beginnende als gevorderde fotografen worden voorzien van bruikbare informatie. Zo behandelen we standaard zaken als belichtingsdriehoek en ISO. Vergeet ook ons camera termen woordenboek niet, waarin we alle veel voorkomende camera termen kort en bondig uitleggen.

Apparatuur informatie

Om ervoor te zorgen dat Camera Deals de lezer van alle basisinformatie voorziet, hebben we standaard artikelen als ‘wat is een systeemcamera‘ en ‘wat is de beste camera voor mij‘ tot toplijsten met veel soorten camera-apparatuur. Alle camera’s en lenzen die op dit moment worden verkocht hebben we ook met volledige productomschrijving als product toegevoegd. Op deze pagina’s vind je de beste prijzen in Nederland en België en korte review.

Waar haalt Camera Deals de informatie vandaan voor de fotografie blog?

Het camera nieuws vinden we door onze ogen en oren open te houden. Zo zijn er vele geruchten websites, twitter-accounts en andere (officiële) merk pagina’s die nieuws naar buiten brengen. Omdat dit vaak in het Engels is, kun je hier alles in het Nederlands vinden.

Het grootste deel van de camera tips en informatie hebben we opgedaan door de ervaring in fotografie en film. Door de jaren heen steek je veel op en maak je een hoop stuk. Al deze ervaringen komen goed van pas voor de informatie blog. Uiteraard zijn er vele bronnen op internet die de blog helpen te verbeteren. Wij gebruiken die informatie en verbeteren die voor onze lezers. Lees meer over camera deals.

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0