Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Canon Zoemini S2 is een fotocamera én printer van hoge kwaliteit

Geüpdate op 22/03/2022 door Yoreh

De Canon Zoemini S2 is een interessant apparaat, want het is een instant camera met het formaat van een smartphone die half printer en half camera is. Dit apparaat is ideaal voor de fotograaf die direct goede prints van zijn of haar foto’s wilt zien. 

De camera heeft technisch gezien een superieure fotokwaliteit en de geprinte foto’s hebben een plak achterzijde, zodat je ze overal kwijt kunt. Denk aan je laptop, koelkast of telefoon.

Printen op ZINK papier

Printen doe je op ZINK (Zero Ink) fotopapier door foto’s te nemen met de 8 megapixel sensor. In de camera is ruimte voor 10 vellen papier. De foto’s zijn op te slaan op de camera door een Micro SD-kaart in de camera te stoppen.

Heldere selfies nemen

Aan de voorzijde zit een grote selfie spiegel die, zoals de naam al zegt, ervoor zorgt dat je makkelijk selfies neemt. De LED-ringlamp zorgt ervoor dat je goed belicht bent tijdens het nemen van een selfie.

Verbinding met smartphones

Het is via de bluetooth en NFC verbinding mogelijk om snel foto’s te printen vanaf je telefoon. Hier gebruik je de Canon Mini Print app. Deze laat je ook een live-view uitzenden op je telefoon en kun je vaak gebruikte instellingen opslaan.

Eigenschappen Canon Zoemini S2

 • Printen op ZINK fotopapier
 • 8MP foto’s nemen
 • Selfie spiegel met LED-verlichting
 • Automatische belichting
 • Automatische scherpstelling
 • Ingebouwde Flitser
 • Micro SD-kaart ingang
 • Instellingen aanpassen met Canon Mini Print App
 • Gemakkelijk mee te nemen
 • 188 gram

In strakke kleuren

De Canon Zoemini S2 is er in drie strakke kleuren. Zo kan je voor het speelse Rose Gold kiezen, het strakke Pertol of neutrale Pearl White.

Eigenschappen Canon Zoemini S2

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter