Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De Panasonic L-vatting full-frame objectieven roadmap van 2021

Geüpdate op 14/01/2021 door Yoreh

Het gaat extra goed met Panasonic sinds de komst van de full-frame sensor systeemcamera’s. Met de nieuwe sensor werd ook de nieuwe L-vatting geïntroduceerd die gebruik maakt van Lumix S Pro lenzen.

Op dit moment zijn er in deze full-frame camera serie 6 standaard lenzen, 5 zoom lenzen en 1 vaste brandpuntsafstand lens beschikbaar, maar daar komen een aantal bij in 2020 en 2021. Al deze lenzen passen direct op de S1, S1R en S1H.

panasonic-l-mount-vatting-lens-roadmap-

Vast brandpuntsafstand lenzen

In de komende periode kan je drie lenzen met vast brandpuntsafstand verwachten. Het gaat hierbij om een 24mm, 50mm en een 85mm die allen een maximaal diafragma van f/1.8 hebben.

Er was sprake van een 100mm f/2.8 macro, maar die lijkt geen prioriteit meer te hebben en is daarom uit de roadmap gehaald.

Naast deze lenzen met vast brandpunt staan er ook nog een wijdhoek lens, een standaard zoom en een telelens op de planning. Hier is verder nog niets over bekend.

Overzicht huidige Panasonic L-lenzen

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en blogs met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

CameraDeals.be logo

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Wil je een camera kopen maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland of Duitsland te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over online camera’s kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Volg ons op facebook en mis nooit de belangrijkste berichten! 

Nieuws en recente posts