Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Groot iPhone 15 lek opgedoken

Geüpdate op 25/09/2022 door Yoreh

De iPhone 15 gaat, volgens een lek, gebruikmaken van USB-C, Dynamic Island voor elk model, 8K-video en een betere accu. 

Het is nog maar een paar weken geleden dat de iPhone 14 telefoons op de markt kwamen, maar het eerste lek voor de iPhone 15 is al opgedoken via @LeaksApplePro. Apple gaat er dus zeker voor om de beste camera smartphone te blijven produceren.

In het lek wordt gesproken over wat we kunnen verwachten van de modellen van volgend jaar. Er zou zelfs een functie komen die nu alleen op de iPhone 14 Pro beschikbaar is, maar later dus voor elk model beschikbaar wordt gesteld.

Dynamic Island

Dynamic Island is een functie die op dit moment alleen op de Pro-modellen beschikbaar is, maar op de nieuwe iPhone naar elk model zou kunnen komen. Met Dynamic Island kun je meerdere functie in één keer gebruiken. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een split screen en een kleiner rond gebied, waarbij je meerdere dingen in één keer kunt zien. Uiteraard is dit handig bij het multitasken.

USB-C aansluiting op de iPhone 15

Apple heeft zo lang mogelijk gewacht, maar ze moeten er aan geloven; een USB-C aansluiting. Tot nu toe gebruikt Apple altijd de Lightning Port, maar deze zal worden vervangen door een USB-C aansluiting. Waarschijnlijk omdat dit verplicht wordt in de EU vanaf het najaar 2024.

Apple-iphone-14-pro-scherm-ontwerp-lek 3 (1)

iPhone 14

Pro-processor voor iedereen

De nieuwe processor A16 Bionic zie je nu alleen in de iPhone 14 Pro-modellen. Met de nieuwe smartphone zou deze in elk model moeten zitten. Dit is niet heel bijzonder, want Apple plaatst wel vaker hun pro-processoren in de nieuwe ‘normale’ modellen. Uiteraard kunnen we weer een betere processor voor de iPhone 15 Pro verwachten; de A17 Bionic.

Geen Pro Max model meer

Hetzelfde lek zegt ook dat de naamgeving van de iPhone anders wordt. Zo zou ‘Pro Max’ verdwijnen en kunnen we nu de iPhone 15, iPhone 15 Plus, 15 Pro en 15 Ultra kunnen verwachten. Deze nieuwe namen maken het een stuk makkelijker om de modellen uit elkaar te houden. De Ultra (de oude Pro Max), met een 6.7-inch scherm, zou unieke functies bevatten die de andere modellen niet hebben.

Film opnemen in 8K-resolutie

Hetzelfde LeaksApplePro zegt dat Apple werkt aan een 8K-resolutie voor hun nieuwe modellen. En ondanks een hogere resolutie en (waarschijnlijk) betere schermen wordt er gekeken naar een betere accuduur. Het zou dan gaan om een extra gebruikstijd van 3 tot 4 uur op de iPhone 15 Ultra.

Gebruikelijk worden nieuwe iPhone onthuld in september en voor de iPhone 15 wordt september 2023 verwacht.

Wat is CameraDeals?

Wij van Camera Deals vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera smartphones, camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!Camera-Deals-Logo-2022-150px-klein

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.nl

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt en het is normaal als je de betekenis niet weet. In ons woordenboek leggen we de voorkomendste camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf je bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0