Search
Close this search box.

Motorola Moto G72 met 108MP camera komt op 3 oktober

Geüpdate op 30/09/2022 door Yoreh

Motorola komt op 3 oktober met hun nieuwe Moto G72, met een 108 megapixel hoofdcamera, G99 Chip, 120Hz ververssnelheid en 5000mAh accu. We kijken dus naar een zeer krachtige camera telefoon.

Motorola is terug van weg geweest met hun nieuwe telefoons en ze plaatsen nu een 108 megapixel hoofdcamera in de telefoon. Dit kan ervoor zorgen dat de Moto G72 in de lijst van beste cameratelefoons terecht komt. De G72 heeft al zijn eigen flipkart pagina, waar veel geruchten over deze smartphone worden bevestigd.

Motorola-Moto-G72-108MP-smartphone-cameradeals

Motorola Moto G72 eigenschappen

Het vlaggenschip van Motorola krijgt een miljard kleuren 10-bit scherm, zonder randen. Met een 120Hz refreh rate speel je met gemak actie videospelletjes, die worden weergeven op het 130nits verlichte scherm. Het 576Hz aanraakscherm helpt bij het soepel navigeren, zonder vertragingen.

5000mAh Accu

Het Helio G99 besturingssysteem dat met Android 12 werkt, zorgt voor snelle bediening die ook nog eens batterij zuinig is. Deze zit gekoppeld aan 6GB werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen. De grote 5000mAh batterij heeft 33W fast-charging, met Dobly Atmos speakers. Dat betekent dat je urenlang kunt gamen of series kijken met hoogwaardig geluid.

Hoofdcamera met 108 megapixels

Op de Moto G72 zitten drie camera’s aan de achterzijde, waarvan een 108MP hoofdcamera, een utrla wijdt en diepte sensor voor macro-fotografie. De selfie-camera zal 16 megapixels hebben.

Motorola-Moto-G72-108MP-smartphone-cameradeals

Ontwerp

Het ontwerp ziet er strak uit, maar met een interssante opstelling van de camera’s aan de achterzijde. De Moto G72 is IP52 waterafstotend en beschikbaar in Meteorite Grey en Polar Blue in India. Op de Europese markt kunnen hier ook nog andere kleuren, zoals zwart, bij komen. Meer over deze 108MP telefoon op 3 oktober!

Bekijk ook:

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0