Meer creatieve functies op de DJI OM 6 telefoon gimbal selfie stick

Geüpdate op 25/09/2022 door Yoreh

De nieuwe DJI OM 6 is een smartphone gimbal met vele nieuwe creatieve functies. Met deze selfiestick kun je nog makkelijker mooie cinematische shots maken. 

De DJI OM 6 is, zoals de naam zegt, de zesde versie van hun gimbal selfiestick. Je kunt elke goede budget camera telefoon op de stick plaatsen en de mooiste beelden maken. Beelden zijn volledig gestabiliseerd en de stabilisatie van je telefoon kun je dus uitzetten zodat je geen kwaliteit verliest.

Uiteraard werkt de selfie stick ook met de beste cameratelefoons. Je maakt gebruik van Active Track 5.0, 3-assige beeldstabilisatie en vele creatieve modussen. Die zijn functies die we ook in de DJI Mini 3 Pro drone zien.

Verbeterd gimbal ontwerp

Kijkend naar de DJI OM 6 zien we alles van de DJI OM 5, maar dan net wat beter uitgevoerd. Er zitten nieuwe knoppen op de selfiestick die beter en steviger zijn dan die van vorige modellen. De gimbal is sterker, waardoor ook grotere en zwaardere beter worden ondersteund.

DJI-OM-6-telefoon-gimbal-cameradeals

Creatief met de Mimo-app

De DJI Mimi-app helpt je om je creatieve ideeën werkelijkheid te laten worden. In de app zit een hoop gereedschap om strakke beelden te maken. Naast het volgend van een onderwerp, helpt de app je ook om perfect Hyperlapses te maken.

DJI-OM-6-telefoon-gimbal-cameradeals

De beste telefoon gimbal?

Is de DJI OM 6 de beste telefoon gimbal van dit moment? Ja, dat zou zo maar is kunnen. Hoewel de upgrades vanaf de DJI OM 5 niet heel groot zijn, heeft DJI elke functie wel verbeterd. De DJI OM 6 kost €169 en is nu verkrijgbaar.

Camera Deals voor de DJI OM 6 Smartphone Selfiestick Gimbal

Bekijk ook: de beste gimbals

Yoreh

Yoreh

Het is 2009 wanneer ik, Yoreh, mijn bedrijf Y-Register Video & Music Productions opzet, waarmee ik vandaag de dag nog actief ben. De laatste 10 jaar ben ik bezig in de wereld van cinematografie, fotografie en muziekproductie. Tijdens deze jaren heb ik Communicatie & Multimedia Design op de Hogeschool Rotterdam en Muziek Productie op CODARTS Rotterdam gestuurderd. Door de jaren heen reis ik de wereld rond en heb ik vele, (commerciële) video's en foto's gemaakt, camera’s versleten, gehuurd, gekocht, geprobeerd en stuk gemaakt. Cameradeals is door mij opgezet om alles omvattende camera-informatie te verschaffen. Meer info vind je op de Over CameraDeals pagina.

Wat vind jij er van?

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0