Search
Close this search box.

Meer creatieve functies op de DJI OM 6 telefoon gimbal selfie stick

Geüpdate op 25/09/2022 door Yoreh

De nieuwe DJI OM 6 is een smartphone gimbal met vele nieuwe creatieve functies. Met deze selfiestick kun je nog makkelijker mooie cinematische shots maken. 

De DJI OM 6 is, zoals de naam zegt, de zesde versie van hun gimbal selfiestick. Je kunt elke goede budget camera telefoon op de stick plaatsen en de mooiste beelden maken. Beelden zijn volledig gestabiliseerd en de stabilisatie van je telefoon kun je dus uitzetten zodat je geen kwaliteit verliest.

Uiteraard werkt de selfie stick ook met de beste cameratelefoons. Je maakt gebruik van Active Track 5.0, 3-assige beeldstabilisatie en vele creatieve modussen. Die zijn functies die we ook in de DJI Mini 3 Pro drone zien.

Verbeterd gimbal ontwerp

Kijkend naar de DJI OM 6 zien we alles van de DJI OM 5, maar dan net wat beter uitgevoerd. Er zitten nieuwe knoppen op de selfiestick die beter en steviger zijn dan die van vorige modellen. De gimbal is sterker, waardoor ook grotere en zwaardere beter worden ondersteund.

DJI-OM-6-telefoon-gimbal-cameradeals

Creatief met de Mimo-app

De DJI Mimi-app helpt je om je creatieve ideeën werkelijkheid te laten worden. In de app zit een hoop gereedschap om strakke beelden te maken. Naast het volgend van een onderwerp, helpt de app je ook om perfect Hyperlapses te maken.

DJI-OM-6-telefoon-gimbal-cameradeals

De beste telefoon gimbal?

Is de DJI OM 6 de beste telefoon gimbal van dit moment? Ja, dat zou zo maar is kunnen. Hoewel de upgrades vanaf de DJI OM 5 niet heel groot zijn, heeft DJI elke functie wel verbeterd. De DJI OM 6 kost €169 en is nu verkrijgbaar.

Camera Deals voor de DJI OM 6 Smartphone Selfiestick Gimbal

Bekijk ook: de beste gimbals

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0