Search
Close this search box.

Sony brengt Airpeak drone uit in voorjaar van 2021

Geüpdate op 10/11/2020 door Yoreh

Sony gaat zich mengen in de drone markt en wil in de lente van 2021 hun eerste drone uitbrengen. Met ‘Airpeak’ gaat Sony ‘3R technologie’ gebruiken en daarmee proberen de concurrentie af te troeven. 

Het wordt een lange en zware weg voor Sony, want concurrentie onder drones is al groot en de beste drones van dit moment worden bijna allemaal door DJI afgeleverd.

De 3R technologie die Sony gaat gebruiken staat voor ‘Reality, Real time and Remote’. Sony heeft een lange weg te gaan en de drones moeten wel heel bijzonder worden om een groot marktaandeel te krijgen. Hoewel Sony een van de beste camera’s maakt voor telefoons, hebben ze in die markt maar een aandeel van 1 procent. Wellicht gebeurt hetzelfde met de drones, maar dat weten we pas over een paar jaar.

To the Top of Creativity

Sony laat doorschemeren dat gebruik gaan maken van AI en daarmee het potentieel van de mens kunnen uitbreiden. Wat dat precies inhoudt is niet duidelijk, maar we worden er wel enthousiast van.

Het doel van de Airpeak drones is om vooral filmmakers te ondersteunen in het maken van shots die tot nu toe nog niet mogelijk waren. Sony zal een groep van professionals opstellen die de drones gaan proberen en voorzien van feedback.

De beste DJI deals van dit moment

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Tags:

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

7 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Vergeleken met de Phantom 4 is dit een lichtgewicht drone. Ik heb er nog geen rechte horizon mee kunnen fotograferen. Kwaliteit van de drone komt dichtbij speelgoed materiaal, het is allemaal erg kwetsbaar. Wat top is, is dat je de props erop kunt laten zitten en niet steeds opnieuw hoeft op te bouwen. Camera maakt scherpe randen van bijvoorbeeld water waardoor dit onnatuurlijk overkomt. De rondom sensoren zijn natuurlijk een verbetering, omdat je minder crash gevoelig bent. Kleuren en foto’s zijn helder.

 2. Hele mooie drone, met heel veel mogelijkheden! En een hele goede camera. Binnen en buiten heel makkelijk te vliegen, flink wat wind is geen probleem voor hem.

 3. Antwoord
  Ranjit Kumar Singh 26/03/2020 op 18:51

  Nice drone. I am a beginner and i am exploring more with it. Image quality is good in windy environment as well.

 4. Dit is wat je noemt een echte prosumer drone. De drone voor iedereen die serieus met een drone aan de slag wil.

 5. Ken nog lang niet alle mogelijkheden. Het enige is een motorspeed error tijdens de vlucht. Daar hebben veel DJI mini vliegers last van. Het maakt wat betreft vliegen niet uit, zal in een update wel opgelost worden. Schijnbaar iets te gevoelig afgesteld.

 6. I have had the product for couple of months now. To be frank there is no other drone in the market that can actually come close to DJI. Performance is amazing. There is not much of a hassle to use it. Absolutely in love with this Drone. PS – I am not comparing this with zoom or mini.

 7. Een goede en stabiele drone die prettig vliegt, handig is op te bergen en die ook nog goede beelden kan opslaan. Je kunt er grote afstanden en hoogtes mee vliegen en de automatische terug-vliegfunctie werkt uitstekend.

  Laat een reactie achter

  Camera Deals
  Logo
  Vergelijk items
  • Totaal (0)
  Vergelijken
  0