Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het maken vandeze 4-seizoenen bewegende timelapses duurde 3 jaar!

Geüpdate op 26/12/2021 door Yoreh

De Deense time-lapse fotograaf Jonas Høholt heeft een geweldige 4-seizoenen timelapse gemaakt waarbij hij 12 seizoenen nodig had om de foto’s te maken. De video Jutland II is opgenomen in Jutland en heeft een Vimeo Staff Pick stempel gekregen. In de video zie je de enrome diversiteit in Jutland. Van bloemen en meren, tot bomen en de Melkweg. 

Aan PetaPixel vertelt Høholt dat hij hoopt dat met deze video er licht wordt geworpen in de natuur waar vaak overheen wordt gekeken. Met deze video wil hij de waarde van de natuur en het buitenleven belichten.

Hoe de video is gemaakt

Sinds de video is uitgekomen heeft Jonas vele vragen gekregen over hoe hij de timelapses heeft gemaakt. Met behulp van foto’s en een behind the scene video legt hij uit wat hij heeft gedaan om dit resultaat te krijgen.

Foto credit: Jonas Høholt

Foto credit: Jonas Høholt

Foto credit: Jonas Høholt

Foto credit: Jonas Høholt

Foto credit: Jonas Høholt

Foto credit: Jonas Høholt

Gebruikte gear voor de timelapses

 • Canon 5D Mark III
 • Canon 7D
 • Canon 24mm f/1.4L II
 • Canon 17-40mm
 • Sigma 50mm f/1.4 Art
 • Canon 70-300mm
 • Dynamic Perception Stage Zero slider
 • Emotimo TB3 Black
 • Everchrom filters ND 4/8/16/32/64/1000
 • Manfrotto Tripods
 • DitoGear DryEye
 • Ifootage Electric Ray
 • Power Practical 13,500mah
 • MaxOak K2 50,000mah

Foto credit: Jonas Høholt

Vind meer werk van Jonas Høholt via Instagram, Facebook, Twitter en Vimeo.

De beste prijzen van vandaag voor de Canon EOS 5D Mark IV

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

CameraDeals.be logo

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland of Duitsland te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over online camera’s kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts