Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nog dit jaar kunnen we Fujifilm X-T5 met 40MP sensor verwachten

Geüpdate op 09/09/2022 door Yoreh

Het zijn geruchten, maar het lijkt erop dat we nog dit jaar gebruik kunnen maken van de nieuwe Fujifilm X-T5 APS-C systeemcamera. 

De systeemcamera zal een APS-C sensor met 40 megapixels krijgen. In een eerder bericht over de X-H2 en X-T5 gingen we al in op mogelijke specificaties.

Bronnen van Fujirumors melden dat het geen stacked 26MP sensor, maar een 40 megapixel sensor wordt. Dit betekent dat er genoeg megapixels aanwezig zijn om 8K-film te produceren.

Geen aankondiging in september

De Fujifilm X-H2 wordt op 8 september aangekondigd, maar we moeten nog iets langer wachten op de X-T5. Wanneer de camera dan wel wordt aangekondigd is niet duidelijk, maar het lijkt nog wel dit jaar te gebeuren.

Fujifilm X-T5 specificaties

De Fujifilm X-T4 staat al lange tijd in onze lijst van beste camera’s en beste systeemcamera’s en we verwachten dat de X-T5 daar bij zal komen. We verwachten ook dat de X-T5 alles is dat de T4 is, maar dan stukken beter.

Verder lijkt het erop dat er geen Fujiflm X-T5s op de markt komt en dat de X-T5 geen ‘grip’ uitvoering zal kennen.

Later meer

Het is eerst de beurt aan de Fujifilm X-H2 (de Fujifilm X-H2s is al te koop) en niet lang daarna is het aan de X-T5. Het zijn mooie tijden voor Fujifilm gebruikers!

Deals van vandaag voor de Fujifilm X-T4

Wat is CameraDeals?

Wij van Camera Deals vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera smartphones, camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!Camera-Deals-Logo-2022-150px-klein

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.nl

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt en het is normaal als je de betekenis niet weet. In ons woordenboek leggen we de voorkomendste camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf je bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0