Zoek
Sluit dit zoekvak.

Twee nieuwe Canon EOS R camera’s in 2021?

Geüpdate op 02/05/2020 door Yoreh

Canon heeft inmiddels de full frame Canon EOS R, EOS RP en EOS Ra op de markt en binnenkort komen de daar de EOS R5 en R6 bij. Op dit moment heeft Canon een enorm assortiment aan spiegelreflexcamera’s en het is dus niet gek dat ze uiteindelijk en even groot arsenaal aan systeemcamera’s zullen opbouwen.

De Canon geruchten website CanonRumors meld informatie te hebben over een Canon Roadmap die twee nieuwe EOS R modellen toont in 2021. Volgens de schrijver zijn er 3 mogelijkheden voor deze 2 camera’s.

Mogelijke nieuwe modellen

Zo wordt de EOS R waarschijnlijk vervangen door de al aangekondigde R6 en een EOS R9 kan de vervanger zijn van de huidige EOS Rp.

De volgende optie is de EOS R1, het vlaggenschip van de systeemcamera’s. Het lijkt echter niet logisch dat deze volgend jaar uitkomt, aangezien er voorlopig nog niet meer te bieden valt qua specificaties dan dat de R5 (8K film!) gaat doen.

Wellicht is een super snelle versie mogelijk die de R5s of R3 gaat heten. Je kan echter ook denken aan een R5 toestel dat zich meer op fotograferen dan filmers toespits en gemaakt is voor landschap en studio fotografie.

Vind de beste prijzen voor de Canon EOS R bij CameraDeals!

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven wij je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

 

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.