Zoek
Sluit dit zoekvak.

Canon EOS M6 Mark II heeft eindelijk een 4K, 24p firmware update

Geüpdate op 07/04/2020 door Yoreh

Een van onze favoriete goedkope systeemcamera’s heeft eindelijk de lang verwachte 24p firmware update gekregen. Tot voor kort filmde je alleen met 30 frames per seconde in 4K, maar dat is nu verleden tijd!

Waar de Canon EOS 90D, EOS RP, Canon G5X Mark II en de Powershot G7X Mark III hun firmware updates eind 2019 hebben gehad, is het nu dus de beurt aan de M6 Mark II om in UHD 4K, 24p te kunnen filmen.

Canon EOS M6 Mark II met 15-45mm | CameraDeals.be

Canon EOS M6 Mark II met 15-45mm | CameraDeals.be

De 1.1.0 firmware update brengt niet alleen de nieuwe framerates met zich mee, maar heeft ook een focus probleem opgelost. Zo zou de de focus van de lens in ‘auto mode’ zich resetten elke keer wanneer je de camera uitzet. Na het aanzetten van de camera kon het soms zo zijn dat de focus niet meer goed wilde werken.

De firmware 1.1.0 update is 40 MB en te downloaden voor zowel Mac als Windows vanaf de EOS M6 Mark II product pagina.

Canon EOS M6 Mark II Body | CameraDeals.be

Vind de beste prijzen van vandaag voor de Canon EOS M6 Mark II

 

Tags:

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

      Laat een reactie achter