Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De Canon PowerShot PX is jouw persoonlijke smart fotograaf

Geüpdate op 29/10/2021 door Yoreh

De Canon PowerShot PX is een smart camera die automatisch de beste momenten kiest om foto’s van jou en je familie te maken. 

De kleine webcam-achtige camera volgt automatisch bewegende objecten en zowel foto’s maken als video’s opnemen. De draadloze camera heeft ingebouwde wifi en bluetooth en een USB-C aansluiting voor het opladen. Het is ook mogelijk om de PowerShot PX als webcam te gebruiken.

Foto en videomogelijkheden

De Canon PowerShot PX maakt 11.7 megapixel foto’s en neemt video’s op in Full HD 1080p met 60 frames per seconde. De camera kan 340° draaien naar links en rechts (pan) en 110° omhoog en omlaag (tilt). Zoomen is ook mogelijk dankzij de 19-57mm lens.

canon-powershot-px-white-cameradeals

Speciaal voor grotere groepen

De target groep zijn grotere families waarbij het lastig is om foto’s te maken. Omdat de camera alle bewegingen volgt kan deze het beste moment kiezen om een foto te maken. De foto’s worden automatisch geüpload naar de smartphone-app en zelfs gefilterd op resultaat. Bewogen foto’s worden automatisch gefilterd en de scherpe foto’s staan in een aparte map.

Je hoeft alleen ‘Hey Pixie, take a picture’ te roepen en de camera begint met het maken van foto’s. De camera is ook vanaf de smartphone-app te gebruiken en als beveiligingscamera in te zetten. De app is ook te gebruiken om zelf het kader en zoom van de foto of video in te stellen.

Canon PowerShot PX Essential Kit Zwart

Prijs en beschikbaarheid

De Canon PowerShot PX is beschikbaar in wit en zwart en kost €479. Deze Essential Kit komt met de camera, oplader én geheugenkaart.

 

 

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0