Zoek
Sluit dit zoekvak.

DJI Inspire 3 gaat de lucht in op 13 april

Geüpdate op 07/04/2023 door Yoreh

Nog een paar nachtjes slapen en dan kunnen we eindelijk de nieuwe DJI Inspire 3 zien. DJI is redelijk nadrukkelijk door een afbeelding van de Inspire 3 te delen en daarmee weten we zeker dat we de nieuwe professionele drone zullen zien op 13 april om 15:00 Nederlandse tijd. 

De wereldpremière van de DJI Inspire 3 begint met een teaser pagina op de DJI website. De Inspire 3 volgt de DJI Inspire 2 op, een van de langst gebruikte DJI-producten. De Inspire-serie biedt de mogelijkheid lenzen te verwisselen en door twee piloten te worden bestuurd. Hierdoor is er een piloot die de drone vliegt en een operator voor de camera.

De teaser pagina op de DJI website is goed vormgegeven en laat de geschiedenis van de vliegende camera zien. In 2014 werd de DJI Inspire op de markt gebracht met de primeur in 4K te kunnen filmen en de mogelijkheid om de camera 360-graden te laten draaien.

DJI-inspire-3-op-de-markt-op-13-april-2023-camera-deals

Foto: DJI

Waarom duurt het zo lang voordat de DJI Inspire 2 wordt opgevolgd?

De DJI Inspire 2 is de drone die de meeste jaren mee is gegaan zonder een opvolger. Waarom? Omdat DJI dit juist graag wilde. Dankzij de mogelijkheid lenzen te verwisselen en goede firmware-updates, werd de DJI Inspire 2 in 2016 ’toekomstbestendig’ gemaakt. En het is bijzonder dan een drone van 2016 nog altijd ver boven de meeste prosumenten drones uitstijgt (letterlijk en figuurlijk). Maar, na jaren van innovatie ziet ook DJI dat het tijd is voor een nieuw model met nieuwe functies.

DJI-inspire-3-op-de-markt-op-13-april-2023-camera-deals

Foto: DJI

DJI Inspire 3 eigenschappen

Over de eigenschappen van de DJI Inspire 3 is weinig bekend en we kunnen alleen afgaan op de geruchten en de officiële foto’s. Aan de foto’s kunnen we zien dat de Inspire 3 veel op zijn voorganger lijkt en daarmee verder gaat met waarbij ze zijn gestopt. DJI wil een ‘nieuwe betekenis geven aan lucht cinematografie”.

DJI-inspire-3-op-de-markt-op-13-april-2023-camera-deals

Foto: DJI

We zouden daarbij nieuwe en betere film specificaties kunnen zien. Maar ook een betere accuduur, FPV-mogelijkheden en obstakel sensoren.

Camera Deals van vandaag voor de DJI Inspire 2

Laatste Amazon prijsupdate was: 23/05/2024 16:49
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Bekijk ook: de beste drones van dit moment

Tags:

Yoreh
Yoreh

Yoreh Schipper is een fotograaf, (foto) camera-expert en filmmaker die werkt in de commerciële film en ook hier en daar documentaires en maakt. Sinds 2009 werkt Yoreh in het film- en fotografie vak, waar hij bijna elk soort camera heeft gebruikt; van telefooncamera's en instant camera's, tot systeemcamera's en cinema camera's zoals ARRI's. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam in Multimedia Design met focus op film en werkt tot op heden als filmmaker en fotograaf. Sinds 2009 heeft Yoreh veel soorten projecten opgepakt, denk hierbij aan korte films, (internet) commercials, documentaires, camera voor Tv-producties, regie, geluid, licht, bruiloftfilms en reisfotografie en film. Camera Deals is in 2020 door Kamera-Express.nl opgenomen in hun Top 20 beste fotografie blogs van Nederland en de site werkt hard elke dag nog beter te worden. Lees meer over Yoreh en zijn expertise op de over Camera Deals pagina.

Wat vind jij er van?

   Laat een reactie achter

   Camera Deals
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0